onsdag 9. oktober 2019

Rammer 60x60

Rammer 60x60

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Fotorammer - 60xcm. Kvadratiske rammer er populære og det er ikke så rart – de er både stilige og litt unike. Her finner du både klassiske og moderne fotorammer for bilder med mål 60xcm.


Rammer 60x60

Med disse flotte rammene piffer du enkelt opp stueveggen. En fin ramme kan gjøre en stor forskjell for innredningen din, samtidig som den vakkert rammer inn bildet ditt. Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger.


Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Vi knipser bilder hele tiden.


Rammer 60x60

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Når du har bestemt deg for å ramme inn bildene dine i svarte rammer , har du også bestemt deg for et sikkert kort når det kommer til innredning. Svarte interiørdetaljer fungerer overalt og kan matches med de aller fleste farger.


I tillegg til å ramme inn et foto eller en plansje, finnes det en mengde kreative måter å bruke svarte rammer på. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former.


For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Flott sett med stk. Vi har et begrenset opplag av sett med plexi rammer til å henge i taket. Dette er ett sett som består av stk. Rammene er vertikale, og har plakatformat 50xcm.


Rammer 60x60

Det er både enkelt og raskt å skifte plakat i rammene. Greens produserer rammer og print til fotografer, kunstnere og rammeverksteder over hele Norge. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Rammen pakkes trygt ind og leveres hurtigt.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Rammer Ferdigrammer i alle mulige størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg