fredag 4. oktober 2019

Tavle sticker

Mange muligheter med meter wallsticker på rull. Klipp tavlen til passende størrelse og form. Hva med å trekke et gammelt barnebord? Lage bilbane, figurer eller. Prisen er samtidig veldig overkommelig i forhold til andre tavle stickers som jeg har funnet på nett.


Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det.

Tavle sticker dødningehoved. Whiteboard wall sticker - tavla for musikkbrikke ideell for å dekorere hvilket som helst rom, samt å være praktisk for tegning og skriving av notater. Gjelder for en hvilken som helst flat overflate, bare sett den på og skriv ned dine musikalske ideer raskt og midlertidig. Om dere vil piffe opp barnerommet litt, hva med noen lekre og stilrene wallstickers? Vi har massevis av herlige motitver.


Stor, flott tavle i form av en wallsticker. Dette er kreativ barnemoro! Fargen er svart, og du kan skrive på den med kritt. Sett den opp på veggen, kjøleskapet eller en dør.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! God til at lave lige linier på en tavle. Med vores whiteboard linje tape kan du nemt lave flotte sorte streger og hele Leansystemer på jeres whiteboard tavler. Med denne tape kan du endda forme bløde kurver og bogstaver. Fantastiske veggklistremerker for å skape magiske hjem og vakre miljøer.


Mange tematiske temaer som barn, kart, tekst og mer. En tavle sticker til at dekorere dit klasseværelse eller dit hjem! Den er velegnet til at dekorere enhver glat overflade, og du kan bruge kridt til at skrive, tegne, efterlade beskeder, nedskrive indkøbsliste osv. Alt i alt en super alsidig tavle , som du fuldstændig selv kan indrette med kridt og du kan nemt vælge mellem fire størrelser, så du får den størrelse, der passer bedst til dit hjem. Mangler du specifikt en ugeplan, så har vi eksempelvis denne tavle med ugeplan.


Klistret dette på døren til guttene mine, henger godt men kan tas av lett. Lav din egen fødselstavle til børneværelset. Højden på denne wallsticker kan afvige fra den valgte højde, jo længere navnet er. Tilføjes fødselsste skal. Wallsticker tavle med kritt Fest denne tavlen til jevn overflate som vegg, dør, skap osv.


Lag beskjeder eller la barna kose seg med tegning som ikke skader inventaret. Morsomt for barna eller praktisk for de voksne til å skrive beskjeder. Kan også brukes til proffesjonelt bruk som i kafeer og restauranter.


Selvklebende folie i metermål, best kvalitet for lavest mulig pris.

Folie i den lengden du ønsker. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle -, carbon - til alle formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg