tirsdag 8. oktober 2019

Takmaling bad

På utkikk etter takmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Søk etter takmaling bad på den nye KensaQ. Grønt og rosa er viktige farger denne sesongen, og ønsker du et fargerikt og friskt bad – er dette paletten for deg! Grønt er frodig, svalt og behagelig på samme tid – og gir samtidig masse energi. Kombinerer du paletten med lekre grønne planter, vil rommet fremstå utrolig levende! Hvordan bør man gå frem for å male taket i dusjsonen i nytt bad ? Dvs ubehandlede materialer.


Vegger er litex plater, taket er gipsplater der skurehull o. Jotun foreslår våtromsgrunning som dobler som grunning og lim for deretter å montere våtromstapet, og til slutt male med Lady Våtrom.

Halvblanke og blanke malinger er anbefalt i bad og våtromMaling i våtrom bør være tilpasset våtrom. En god våtromsmaling vil typisk være tilsatt mugghindrende midler og ha tettere porer enn annen maling. Bare se dette eksempelet på et før-og-etter- bad. Hei alle Tak, dør, vindu, foringer, lister og gerikter på badet skal males. Karmene skal flislegges, så det er bare snakk om rammene rundt vinduene.


Taket (240cm) skal vel uansett ha vanlig takmaling ? Og angående farge, det er vel bomull og eggskall som er standard? Skal ha Linn Bad Victoria høyglans hvite møbler, vet ikke hvilken fargekode de bruker. Material- og arbeidskostnad blir høyere enn ved bruk av tradisjonell interiørmaling, og besparelsen sammenlignet med å flislegge overflatene blir derfor ikke så stor som det mange nok har en oppfatning av. Malte overflater på bad er imidlertid et flott innslag designmessig. Gulvet i et bad skal tåle mye, og gulvkonstruksjonen må ha tilstrekkelig stivhet og bæreevne til å tåle både fliser og utstyr.


Hvis den ikke er solid nok, er det fare for at flisene kan sprekke opp, konstruksjonen kan svikte og lekkasjer kan oppstå. I tørre soner går det utmerket å male inne på bad med vanlig interiørmaling. I våtsone, altså det området som utsettes for direkte vannsprut, bør det imidlertid være produkter som tåler fukt, forteller Per Lund Nilsen ved teknisk service i Scanox til Ifi. Kjøp takmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser.


Finn takmaling bad hvis du ser nå.

Skal du male tak er det viktig med riktig maling – og vi er her for å hjelpe deg. Velg blant vårt utvalg av takmaling fra kjente merkevarer som Jotun Lady eller. Velge takmaling bad Nyeste artikler. Bensin- og dieselsalget stuper – staten taper halv milliard i år.


Desse spela gler vi oss til i vinter. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Et nytt bad med fargerike innslag i håndklær og dusjforheng. Veggene er helt nye og beholdt lyse. Innredning er snekret selv og malt lys blå.


Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Bruk matt maling i pussede tak eller platetak. Men har du panelt tak (himling) står du langt friere.


Da kan blank maling gi liv til rommet med spennende reflekser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg