tirsdag 19. september 2017

Vaske hus utvendig

Velkommen til Kensaq. Finn vaske hus utvendig i dag! Mange tror de kan vaske med en høytrykkspyler, men det øker risikoen for å få vann i treverket og dermed råteproblemer på sikt. Vask derfor med en kost.


Når du har vasket ferdig skraper du bort alle løse malings rester, sier Jens Klinterback butikksjef i Byggmax. Hus er designet for at vann skal komme ovenfra.

Så snart det er plussgrader der du bor, bør du vaske huset utvendig for å få en god start på utendørssesongen. Du har alt å tjene på en husvask. Huset er din viktigste eiendel, og må tas godt vare på. Setter du av noen timer til en skikkelig vask av ytterveggene, reduserer du faren for råte og huset ser ofte nymalt ut med en gang.


På tide å vaske huset utvendig. Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som holder seg godt i mange år. Regelmessig utvendig vask vil forebygge sopp og råteskader, samt gi økt levetid for maling og beis.


Du kan godt gjøre husvasken i regnevær eller gråvær, da tørker vaskemidlene senere og for god tid til å virke på veggene.

Hvordan vasker man huset utvendig på enkleste måte? Problemet er at dette synes å bli litt av en jobb når det på fremsiden av huset er over meter opp til mønet. Med hageslangen mangler det omtrent meter på i det hele tatt å nå opp når jeg spyler fra bakken. Og hva med påføring av vaskemiddel? En dag med litt duskregn er egentlig ypperlig for nettopp utvendig husvask, eller så kan du starte i skyggen og så følge den rundt huset, sier Bryng.


Les også: Nå kan du bruke terrassen hele året. Høytrykksspyler eller hageslange? Slik vasker du utvendig hus ! Vakre Hjem BloggJuuhuu:)) Her kommer framgangsmåte når du skal vaske. Som jeg håper flere skal gjøre etter at jeg forklarte hvorfor i forrige innlegg her.


Jo, hobbitene bor i hobbithull, og de skal vel også vaske huset? Andelen mennesker som bor i blokker hvor de selv må sette opp stige eller lift for å vaske leiligheten utvendig , er vel omtrent like lav som andelen hobbiter i befolkningen forøvrig. Få pristilbud fra flere bedrifter.


Nei, du bør ikke vaske huset med Zalo Fettstoffer, skummengde og emulgator er noen av årsakene til at man ikke må finne på å benytte for eksempel Zalo, Salmiakk, Klorin eller Rødsprit på husveggen. Vi skal male huset i sommer. Siden det er minst år siden sist gang huset ble malt utvendig av en tidligere eier, er det på tide å svinge penselen igjen. De som har greie på både maling og hus , anbefaler at huset vaskes en gang i året.


Da får du fjernet soppsporer, skitt og sot som tærer på malingsfilmen, sier Jostein Brekka hos Jordan.

Et malt hus kan stå i over ti år hvis du vasker jevnlig og passer litt på. Ifølge Brekka trenger du ikke nødvendigvis vaske hele huset på én gang. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Svigerfars kompis er malemester og han rådet oss til å vaske huset med Zalo før vi påførte soppdreper etc. Utfør husvask utvendig før du maler. Uansett om det er på tide å male et nytt strøk maling, eller man har et ønske om å skifte utvendig farge på boligen, så bør man alltid starte med grundig vasking av hus. Den utvendige husvasken fjerner støv, pollen og andre partikler som ligger på overflaten. Eddik rengjør som et alt-i-ett produkt skriver About.


Det har samlet seg en. Destillert hvit eddik rengjør effektivt og tar knekken på de aller fleste former for mugg, skitt og bakterier takket være sitt høye innhold av syre. Du kan vaske taket med Klorin blandet med vann i forholdet 1:4. Når du først er i gang, tar du et tak under dekkbordene samtidig. Og kommer du ikke til med kost eller liknende, kan du spyle skikkelig, slik at løvet blåses ut.


Maling av hus med linoljemaling - videre fremgangsmåte. Hvis du vil vite hvorfor det er verdt å male huset ditt med linoljemaling eller lurer på hva ’linoljemaling’ er. Fargevalg på hus utvendig.


Hvor ofte bør man vaske hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg