tirsdag 12. september 2017

Grå trapp

Det er flere måter å pusse opp trapp på, og vi kom frem til at den beste og enkleste måten for vår trapp var å male den. Men det som er problemet med å male en trapp lysere er at den fort får stygge merker og hakk i trinnene. Dette har vi selv erfart i vår tidligere bolig, der vi fikk en tilsvarende furutrapp malt helt hvit. Trapp i plast som er vedlikeholdsfri. Mattlakk er standard på våre trapper.


Alternativer er hvit lasur på furu, eik og ask, samt fargene hvit, lys grå eller mørk grå på hele eller deler av trappen. Du kan også velge mellom ulike toninger. Toning betyr at trinnene beises og lakkeres. Tresorter, maling og beis er gjengitt så virkelighetstro som mulig. Step grå - Teppe til trapp.


Et trappetrinnsteppe med klister på baksiden som du fester mot trinnet. Justerbar trapp til din pelsvenn! Diskret og stilren trapp for hunder og katter opp til kg. Veggen bak trappen har fått en frisk, blå kontrastfarge som harmonerer godt med det hvite og grå.


Grå trapp

Trappen kan anvendes til forebyggende formål. Vindusomrammingen ble malt lik veggen for ikke å stykke opp, men få en helhetlig vegg, forklarer Skifjeld. Trappefornyer krever lite grunnarbeid og kan monteres på de fleste underlag. Trinnene limes fast på de eksisterende trinnene for å skape en helt ny overflate.


Da dette gjelder en eksisterende trapp blir det kanskje ikke gjeldende. Men vi har levert en løsning til kunder som ønsker sklisikring i trappene. Da har vi frest ned stålriller i trinnet, passer meget fint sammen med trapper med stålspiler.


Burde være mulig å få til på en brukt trapp også, men blir nok litt jobb. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger. En teppebelagt trapp gir mindre gjenskin og mykere lys. Passer til alle DenForms utendørsspa.


Produktinformasjon: OBS! Paris grå - teppe til trapp. Tilgjengelig i følgende farger.


Grå trapp

Den absolutt mest solgte spa trappen ! Myk anti-skli overflate Meget sterk oppbygning Enkelt vedlikehold (syntetisk materiale) Mulighet f. Lekker og praktisk trapp til runde pers Mspa boblebad. Leveres i en samlet eske og monteres enkelt ved å skru sammen to trapper med. Trappetrinnene kan med fordel legges parvis eller flere- for å oppnå et bredere gangareal. Niceer en komfortabel og rimelig trapp i kit, konfigurerbar med rette, L og U løsninger. Struktur, i lakkert stål, er tilgjengelig i lys grå og støpejern grå farger.


Standardversjonen med trinn (opptrinn) kan justeres i høyde opp til 2cm. Skapdørene kan leveres i hvitt, lys grå eller mørk grå. Innredningen leveres i hvitt. Kjøp Grå trapp på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Grå trapp i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Byggevarer ved hjelp av vår tjeneste. Butikken vår i Oslo viser trappene våre i full høyde. Slik får du en realistisk opplevelse av din nye trapp og hvordan den vil være å gå i. Du finner oss i interiørbyen på Skøyen, hvor du samtidig kan ta en nærmere titt på gulv fra Parkett og Gulv og kjøkken fra Strai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg