tirsdag 26. september 2017

Panorama ramme

Vakker beliggenhet i havgapet på Sotra - bare minutter fra Bergen Sentrum! Book den deilige luksusen her! Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr.


Ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Uansett om du liker trendy, hvite rammer , klassiske svarte rammer eller litt mer eksklusive fotorammer i gull eller sølv, så er det hos oss du finner dem. Vi ønsker å tilby våre kunder det aller beste og har derfor valgt ut en mengde kvalitetsrammer i flere forskjellige stiler som vi har samlet på en og samme plass. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Da må man over i vanlig fotokopi. Når det gjelder Japan Photo så har de lerret men en kan ikke lage panorama tror jeg.


Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer.

Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Har du lykkes med å fange et vakkert øyeblikk i panorama -format eller liker du følelsen som skapes i et rom når du setter opp flere avlange bilder intill hverandre?


Velg mellom de stilrene fargene gull, sølv, svart og hvit. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Butikker og verksteder (foto): Heisann. Prøver å finne noen som kan fremkalle et panoramabilde jeg har tatt av utsikten på hytta, på lerret. Jeg har da satt i sammen stk bilder. Jeg prøver å finne en butikk som kan gjøre dette.


Ta en titt på ikea over hva slags rammer de har, eller clas ohlson. Hvis du ikke finner noe, så gå og snakk med den lokale hobby møbelsnekkeren, han har sikkert det som trengs av fres o. Men vil du ha skikkelig kvalitet så må du til et rammeverksted. Touch panorama rammer Touch rammer er et konsept utviklet av Lundeby og baserer seg på treplater som er kantet i sort, hvit, aluminium, brun valnøtt eller eik, hvor bildet ditt limes på i front.


På fronten kan du kombinere bilder og design til din egen unike ramme som aldri vil gå av mote.

Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre. Panorama bakgrunn stoff 4m hvit uten ramme. Brunners panorama peisinnsatser er et imponerende syn med glass på tre sider. Innsatsen har hevedør og et stort innsyn til flammene, uansett hvor du befinner deg i rommet. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Rammer Ferdigrammer i alle mulige størrelser. Det finnes rammer i bøtter og spann der ute, men da er jeg jo nødt til å beskjære fotoet etter størrelsen på rammen.


Dessuten så finnes det stort sett bare standard størrelser. Clasern hadde noen såkalte panorama rammer beregnet for to 10x15cm. Pynt opp med egendesignede fotolerret hjemme - med eller uten ramme.


Kun fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med tidsriktige lerret med dine foto, egne scannede bilder eller design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg