torsdag 7. september 2017

Halden farvehandel

Vi er en tradisjonell farvehandel som ligger sentralt på Sydsiden. Parkering foretas på torvet eller på plassen rett overfor butikken. Vi selger maling og tilbehørsprodukter hovedsakelig til privatmarkedet i Halden og omegn. Halden Farvehandel AS Ny sider er under utvikling.


Vi ønsker alle nye og tidligere kunder velkommen til vår forretning! Alle forretninger kan levere produkter, men vi formidler også kjøpsopplevelse og faglig veiledning, som igjen gir trygge og gode resultater for den enkelte kunde! Haraldsen Farvehandel AS. Velkommen til vår internettside.


Helt fra starten og frem til idag har kvalitet og service vært grunntanken. Billakk et spesialfelt. Handel i Halden er en interesseforening for byens handelsstand og består i dag av medlemmer.


Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Reserver ditt Hotell i Halden online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Halden. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vi er på ferie i Halden og skulle bare stoppe innom for et fargekart for utendørs maling. Torvet Farvehandel As – Storgata Halden – Vurderingen basert på anmeldelse Kjempe hyggelige folk. Før vi fikk sagt hvor vi bygde hus hadde han gitt oss tips om maling , farger og forarbeid.


Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Her finner du ukens kundeavis fra Byggmax i Halden og de beste tilbudene fra byggevare- og hageforretninger. Olav Vs gate Halden Sammenlign Overvåk Finn lignende.


Send firmaprofil til e-post. Oversikt over alle Fargerikes butikker i hele Norge. Finn din nærmeste fargehandel på vårt interaktive kart. Adresser og telefonnumre.


Skriv din omtale på minimum 1tegn på feltet ovenfor #128521; 2. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom byggevarehusene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris. Sving innom oss i Halden sentrum og få gode ideer og råd om f. Glass over kjøkkenbenken er blitt populært de siste årene og vi har et bredt utvalg av variasjoner å tilby.


Vi er der for deg hvis uhellet er ute, 24t i døgnet alle dager i året. Døgnservicetelefon : 928.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg