mandag 25. september 2017

Hay teppe kopi

Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Norges største utvalg.


Alt på lager i vår butikk på Bryn. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! When you for our newsletter, you can expect to receive newsletters regarding HAY ’s products and events per e-mail. Allerede året etter lanserte de sin første møbelkollekjson på den internasjonale møbelmessen IMM i Køln.


HAY jobber hele tiden med det fokus å skape tidløse kvalitetsmøbler til gode priser, slik at alle kan få glede av godt design. Pinocchio teppet fra Hay er oppkalt etter en type dansk godteri, små fargerike kuler med lakris inni, og er et teppe. Gulvtæppe, Ul HAY Pinocchio Multi Colour tæppe sælges.


HAY konseptet har siden utviklet seg til mye mer enn møbler og har i dag en stor accessories og tekstilkolleksjon. Se vårt store utvalg av HAY tepper , sengetepper , puter , pledd og håndkler.

This video is unavailable. Hay pinocchio kopi , men inspirasjonen er tatt fra det kjente og morsomme teppet. Man kan jo ikke annet enn å bli glad ved å ha dette teppet rundt.


TEPPET HAR FALLT FOR LÅVETEATRETS ALICE I EVENTYRLAND Tusen takk til alle som kom,. Her vi du finne tepper til alle rom i huset, enten de luksuriøse bambus teppene fra Massimo, vakre Kelimer og ulltepper fra Tradition, vintagetepper fra HK Living eller de klassiske ullteppene fra HAY. Tepper skaper både liv og varme i hjemmet ditt. Et rom med teppe vil føles mykere og mer harmonisk enn et rom uten.


Tepper er en perfekt romdeler og du kan enkelt skape forskjellige soner hvis du har åpen planløsning. Tenk over farger og materialbruk når du velger teppe. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Søk etter hay teppe kopi på den nye KensaQ. HAYs flotte, runde gulvteppe Pinocchio er skapt av et veld av kulørte filtkuler. Teppet er bundet sammen som om det var en lang rad med perler på en snor.


Kulene er et overraskende innovativt teksturvalg til gulvteppet som gjør Pinocchio til noe helt spesielt. Hver eneste kule er filtet og sydd sammen for hånd. Hay Gulvteppe ofte innredet så i samsvar med eksakt smak det eier.

God dekorasjon vil hjelpe til, følelser sin beboere til en lykkeligere person. Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere. Dette fargerike designerteppet fra HAY er vist i utallige interiørmagasiner og er veldig populært. Vi har Tivoli stoler på jobben som ligner på hay hee stolen ( hay hee ser jo ut som en kopi ) de er gode å sitte I mens man drikker kaffe eller på et møte om det er for få stoler I møterommet. Et teppe som har begge deler, er Peas fra HAY.


Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design. Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris. Lunehjem fører et stort utvalg av både nyheter og bestselgere fra Hay. DIY Hay Dot- kopi Jeg er helt overvelda over hvor fin heiagjeng dere er, tusen takk for alle oppmuntrende or og ikke minst all skryten jeg har fått for putene mine både på instagram og facebook.


Tusen hjertelig takk, det varmer virkelig, særlig for meg som har hatt syangst i nesten år! Eames er langt unna originalen, som gjerne starter på en pris fra 45. HAY designer møbelserier som vil passe inn i de fleste norske hjem.


HAY samarbeider med mange interessante designere, blant annet Jakob Wagner, Leif Jørgensen, Hee Welling, Louise Campbell, Rolf Hay , og Scolten og Baijings.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg