fredag 15. september 2017

Silikatmaling innendørs

Byggprodukter for nordisk klima. Se vårt store utvalg av produkter. En silikatmaling vil være mer utsatt for ujevnt sug i underlaget, og man kan derfor få litt sjatteringer på fasaden.


Silikatmaling innendørs

For å oppnå gode resultater ved bruk av silikatmaling er det viktig at man vet hva man gjør. Det må vurderes hvor sugende underlaget er, sjekkes for fuktighet og temperatur, samt at det må påføres på riktig måte. En silikatmaling er en uorganisk maling som er diffusjonsåpen, og er derfor særdeles godt egnet til pussfasader i motsetning til organiske malinger. Bindemiddelet i en silikatmaling er vannglass. Vannglass utvikles ved å knuse kvartsstein og varme denne opp til ca.


Dette utvikler en flytende glassklar blanding som vi kaller. Beeck Fixativ er velegnet til sugende, mineralske overflater, både innendørs og utendørs. Spesielt egnet til naturstein, kalk eller kalksementpuss, men ikke til gips.


Underlaget skal være sugende og det skal kunne fuktes. Det er ofte tilsatt litt bindemiddel for å gjøre den lettere å rulle og pensle på. En mur malt med silikatmaling skal vedlikeholdes med samme type maling. Er du usikker på om det er brukt en silikatmaling , kan en enkel saltsyretest utføres. Slike tester kan håndverkere eller enkelte fargehandlere hjelpe til me sier Nenad Zvanut i Flügger.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. For innendørs bruk må det foreligge klartekstet garanti fra produsent og forhandler at silikatmalingen er bestandig og tåler normal rengjøring. Gjør den det, kan silikatmaling ha mange fordeler. Jeg ser i teknisk datablad for Jotun Mur silikatmaling at det står at all tidligere organisk maling må fjernes. Jeg er noe usikker på hva slag maling som er brukt tidligere, men hvis det er brukt uorganisk maling tidligere er det jo en mulighet.


Silikatmaling innendørs

Unødvendig innendørs. På den delen av muren som allerede er malt er det i alle fall helt unødvendig å bruke silikatmaling , ettersom denne veggen allerede er tettet fra før. De egenskapene som særlig vektlegges ved valg av silikatmaling innendørs i dag er malingens egenskaper i forhold til brann, fukthåndtering og spesielle hygienekrav.


Hygienekrav med tanke på mulighetene for spredning og vekst av mikroorganismer, samt krav til generelt inne- og arbeidsmiljø. Mineralske malinger er svært godt egnet som innendørs -maling. Disse er emisjonsfrie og gir levende og vakre overflater. Våre mineralske malinger krever underlag av puss.


Silikatmaling innendørs

Til både innendørs og utendørs bruk. Hvis malingen kan hefte til murveggen din,. Hvorfor velges silikatmalinger innendørs ? Hygienekrav i forhold til mulighetene for spredning og vekst av mikroorganismer, samt krav til generelt inne- og arbeidsmiljø.


Silikatgrunning i første strøk. Vi har behandlet vårt nybygg i massivtre med hvit silikatmaling - meget vellykket. Malingen brukes på kalksement-sementpuss, betong, lettbetong, fibersement, fiberforsterkede mineralplater og på gammel mineral- og silikatmaling.


Silikatmaling innendørs

Finn dine fargeønsker til rommet med Beckers innendørs farger. Kombiner fritt for å skape fantastiske effekter - les mer hos Beckers Maling!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg