mandag 11. september 2017

Husmaling fargekart

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Sjekk ut fargekart utvendig maling. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Husmaling fargekart

DRYGOLIN Nordic Extreme er vår suverent beste husmaling noensinne som holder lengst! Store variasjoner i det norske været setter stadig høyere krav til både farge og produkt. Malingen er formulert på en helt, unik Extreme-teknologi, som gir overlegen beskyttelse uansett vær.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.


Tilgjengelig i og liter. Maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 1 opp i vann. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom.


Dette er en svært populær mørkere grå tone. Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn. Se fargekolleksjonen. Farger til både interiør og eksteriør.


Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. TRYGGE FARGEVALG SOM VARER La fargekartet hjelpe deg frem til stilrene fargekombinasjoner. Når du velger farge og produkt fra Jotun, kan du være helt trygg på at. Hvitt er ikke bare hvitt.


Det finnes en mengde ulike hvitnyanser som gir ulike fargeopplevelser av huset ditt. Derfor er det viktig at du bestemmer deg for hva slags hvitfarge du ønsker. Det svenske forsikringsselskapet Folksam gjør jevnlig ulike tester av produkter som er viktige for forbrukere, som for eksempel hjelmer, bilbarnestoler, biler - og husmaling.


Grunning basert på samme resept som Mesterens husmaling. Da alkyden (oljen) er løst 1 i vann, har den en fantastisk inntrenging. I treverk trenger grunningen inn i cellene og erstatter vannet som fordamper, selv med høyt vanninnhold (opp til ). Dette stabiliserer treverket og risiko for sprekkdannelser reduseres kraftig, nærmest lik null. Den uro som preger verdensøkonomien medfører mer veloverveide investeringer og trygge valg – også i vår private sfære.


Det er bakgrunnen til at vi nå lanserer et fargekart kalt Classic Grey Colours, som viser fire fargeserier satt sammen av grånyanser. Fargene er lett anvendelige og egnet til ulike miljøer og arkitektur. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling.


Husmaling fargekart

Kjøp på nett eller i butikk. Klikk deg gjennom vår malingsvelger for å finne riktig farge og maling til ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg