torsdag 14. september 2017

Inspirasjon til gangen

Her deler jeg inspirasjon med dere. Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med. Ta bilde av gangen , og kom å spør oss! Lag et personlig touch på den. Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden.


Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene.

Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Her kan man også jobbe med komplementærfarger som Nordsjö soft fleece og Nordsjö barley beige, som er to vakre lyse farger. I dette galleriet kan du se ulike kombinasjoner av oppbevaring som passer bra i gangen. Gå til hovedinnholdet. Inspirasjon til entreen.


Derfor er gangen , eller entreen, et rom som ikke bør oversees. Og det er her gjestenes opplevelse av hjemmet ditt blir formet. Gangen er det første rommet du møter når du kommer hjem.

Selv om gangen ikke er et oppholdsrom, slik som stuen eller kjøkkenet, er det derfor mye å vinne på å få til en god gang. Ingenting er bedre enn å bruke sommeren til å fikse opp i hagen. Vi viser deg små og store prosjekter som vil forandre hagen din. Denne gangen har Nina plukket ut favoritter fra Hoptimist, Royal Copenhagen, Georg Jensen, Magnor og Le Creuset.


Brandli mener mange har en tendens til å holde veggplassen litt for hellig, og mener man ikke skal være redd for å bruke veggen for å få på plass oppbevaringsløsninger som vil gjøre gangen mer praktisk. Dette vil jo også gjøre sitt til at gangen holdes mer ryddig, og gjester vil få et bedre inntrykk av hjemmet når de kommer inn. Enten du har en stor foajé eller et lite vindfang er det fint om atmosfæren gjenspeiler hjemmet stil og personlighet. Til maling av gangen er det fornuftig å bruke en maling som tåler ekstra slitasje og vask.


Vi anbefaler Jotun Lady Wonderwall. Lady kan blandes i mange flotte farger. Usikker på hvilke farger du bør velge?


Vi har fargerådgivere som hjelper deg med å finne de perfekte fargene til din gang. Male veggpanel: Disse bør males ett panel av gangen. Interiør handler mye om å vise identitet, og gangen gir et førsteinntrykk av hvem det er som bor der. Her kan du innrede med smarte skuffer, fine knagger og oppbevaringsbokser i ulike farger og mønster.


Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer inn i hjemmet ditt. Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang.

Speil i gangen bør ha lys på hver side for å jevne ut skyggene. Stemning: Å ha alt lys fra taket gir en flat belysning. Bruk vegglamper eller en bordlampe på kommoden for å skape en hyggelig stemning i gangen. Dette er tross alt det første som møter både deg og dine gjester. INSPIRASJON – INTERIØR TIL GANGEN.


Gangen handler ofte om smart oppbevaring og praktiske løsninger, men ikke glem at gangen er det første man ser når man kommer inn døren. Sørg for at gjestene dine møtes av et koselig interiør som forteller hvem som bor der. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Her får du interiørtips til gangen , og vi håper du blir inspirert. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.


Tenk på hvor boligen, og dermed også gangen , ligger. Er det en leilighet i 4. Få inspirasjon til hvordan du kan få naturlig lys på vanskelige områder, slik som trappene og gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg