fredag 8. september 2017

Eika no verdikort

Sammenlign kredittkort. Få det beste kredittkortet til ditt bruk med de fordelene som passer deg. Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling!


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Du bestemmer selv verdien og sjekker saldo på nett eller via SMS. Kortet kan også brukes på nett og i alle butikker som aksepterer Visa.


Eika Kredittbank sender for tiden SMS og e-post om oppdatering av kundeopplysninger iht. Har du mottatt e-post eller SMS, ber vi deg velge Signer dokumenter fra hovedmenyen øverst til høyre på denne siden, og deretter Gå til signering. På Min side kan du enkelt og greit få oversikt over saldo og hva du har brukt kortet til.


Eika no verdikort

Kortet har PIN-kode og kan lades så mange ganger du ønsker. Kortet er perfekt å gi bort for eksempel som gave. Derfor er det viktig at beløpet på kortet brukes opp før utløpsdato. Her kan du sjekke saldoen på ditt verdikort.


Skriv inn kortnummer og CVC-kode i feltene over, for å se hvor mye penger det er igjen på kortet. Med våre kontaktløse bankkort har du alltid et Visa-kort for hånden. Få samme PIN-kode på alle kortene dine. Bestill bankkort her. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å måle trafikk og gjøre sidene mer brukervennlige for deg.


Eika no verdikort

Du kan lese mer om hvordan vi bruker cookies. I tillegg drifter sellskapet debetkortløsningene til lokalbankene i Eika Alliansen og deres kunder. Kan brukes som gavekort eller kontantkort - i alle butikker som aksepterer Visa.


For mer informasjon, se eika. Saldo er også tilgjengelig på SMS. Hos oss kan du betale via nettbank, i mobilbank, med bankkort eller kredittkort. Ta kontakt med oss, så finner vi den løsningen.


Vær på vakt mot nye svindelforsøk. Det er gratis å opprette og å ha Individuell Pensjonssparing (IPS) i Eika. Det koster heller ikke noe ved en eventuell flytting eller avvikling av kontoen. Det gjøres oppmerksom på at ordinære kostnader knyttet til kjøp og salg av fondsandeler (forvaltningshonorar, tegnings- og innløsningshonorar), slik de er beskrevet i fondenes nøkkelinformasjon og prospekter, vil påløpe. Verdikort kan ikke benyttes etter.


The charset for this site is utf-8. Web site description for eika. Vi håper du vil ta deg tid til å svare, og de som deltar er med i trekning av Eika – verdikort kr 1. Besvarelsen tar ca minutter. På forhån tusen takk.


Hvor lett går du i feriefella?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg