fredag 29. september 2017

Smart skittentøyskurv

Den var veldig lite fin i forhold til prisen. Men skjønner at de som kjøper sånt, tydeligvis har litt for mye penger, de må bruke opp. Jeg hadde ALDRI kjøpt en skittentøyskurv til den prisen der ass.


Smart skittentøyskurv

Også var den jo ikke noe spesielt finere enn andre vanlige skittentøyskurver. Bortkasta penger spør du meg. Gjem bort skitne klær i en lekker skittentøyskurv. Vi har flere typer og hjelper deg gjerne med å finne en som passer din stil. Smart og funksjonell skittentøyskurv fra Wenko i et lett design av bambus med avtagbar innerpose og med håndtak i siden.


Smart og praktisk skittentøyskurv fra Wenko, med trykk som er laget i 1 bomull. En skittentøyskurv med lokk på sperrer også lukten inne, hvis du har klær som lukter litt vondt. Så slipper dette å spre seg til hele badet å litt til kanskje.


Smart skittentøyskurv

Hvis du har skittentøyskurven på soverommet kan det være veldig smart med lokk på. Er dere mange i familien kan det lønne seg med en stor skittentøyskurv. Kurven leveres med rulleuttrekk som enkelt kan monteres i garderoben, vaskerom eller kjøkkenskap – eller andre steder som passer deg. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt kjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken kan du velge mellom en rekke farger, design og.


Produktbeskrivelse: Skittentøyskurv i grå plast med avtagbar vaskepose. Leveres med polstret sete og kan derfor også benyttes. Bygg deg et smart skittentøyskap av MDF-plater som fås i alle byggvarehus, og mal det deretter i samme farge som veggen for at det skal gli mest mulig inn i rommet.


Smart skittentøyskurv

Innvendig er det montert to dype plastdunker som er enkle å ta ut når du skal vaske klær. Det finnes også veldig mange lure innredningsløsninger som kan gjøre det lettere å holde orden i skapet. Vi har funnet smarte innredningsløsninger fra flere ulike garderobesystemer på det norske markedet. Se bildene og la deg inspirere. Har du en smart eller velordnet garderobeløsning som du vil vise fram?


Baderomstilbehør er badets smykke. Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass. En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie og holde deg til den, slik at du får en helhetlig stil på badet.


Har du forkrommede blandebatterier så er det mest naturlig å velge dette også i tilbehøret. Får du ting opp fra gulvet og utnytter veggene på badet til smart oppbevaring, frigir du nyttig gulvplass, noe som igjen vil bidra til å holde baderommet ryddig og gjøre det enklere å rengjøre. Velger du en skapinnredning som består av både skuffer og hyller, kan du enkelt holde orden i håndklær og andre baderomsprodukter.


Har du plass kan det være smart å ha flere, så du kan sortere klesvasken. Smart skittentøyskurv du henger på døren eller glatte overflater via sugekopp. Posen er også praktisk å ta med seg på ferie da du enkelt kan pakke den i kofferten når det er på tide å dra hjem. Vi har et stort utvalg i flere forskjellige farger, slik at du skal kunne finne riktig produkt.


Ethvert bad trenger tilbehør som står i stil til badet. Toalettrullholder, toalettbørste, håndkletørker, kroker, baderomsmatte, pedalbøtte, tannglass, såpedispenser, speil, dusjhyller, skittentøyskurv eller annet. Dersom du har ekstra god plass, kan du sette opp symaskinen din, og en skuffeseksjon til lappesaker, sytråd og knapper.


Et langskap til støvsuger, langkost og bøtter er smart. Lintøy, duker, gardiner og arvetøy som ungene skal vokse inn i, kan legges i skapene, om du har noen til overs. Dette er ikke bare veldig tidsbesparende, men også smart med tanke på effektivisering av vasken og unngå halvtomme maskiner.


Smart skittentøyskurv

Desto større familien er, desto større utbytte kan du få av det. Gi hvert familimedlem sin egen kurv. Da slipper man en til enhver tid uoverkommelige mengde tøy og en overfylt skittentøyskurv.


Julehuset Skeidar Se mer. Alt til julen finner du hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg