tirsdag 5. september 2017

Neodym magneter

Bredt utvalg av magneter og magnetiske løsninger til hjemmet, kontoret og for proffe. Supersterke magneter, perfekt for eksperimenter og moro. Sammenlign pris med oss! Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Neodym magneter

Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Metallisk neodymstøv er brann- og eksplosjonsfarlig. Neodymium magneter er mye sterke magneter ! På grunn av stigende etterspørsel på sterke magneter , har vi valgt å forhandle de populære neodymmagneter.


Se styrke på varekortene. Mengderabatt: klikk inn på hvert varekort for å se mengderabatten. Med magneter kan du enkelt henge opp bilder, pynt og huskelapper. Vi har magneter for stort og smått.


Neodym magneter

Våre sterkeste neodymmagneter kan holde hobbyutstyr og lignende som veier flere kilo. Hvis du for eksempel vil lage dine egne kjøleskapsmagneter, kan du gå for et sett som inneholder mindre magneter i ulike størrelser. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Vi snakker om neodym-magneter , som finnes i flere praktiske utforminger. Disse magnetene er så kraftige, at hvis de lages litt større enn noen få kubikkcentimeter, så blir de rett og slett farlige.


Får du fingeren mellom en større metallgjenstand og en stor neodym -magnet, så kan fingeren bli knust. Salg av magneter og magnetiske løsninger. Hos oss kan du kjøpe kraftige magneter til hjemmet, kontoret samt profesjonelle magnetiske produkter for proffe og bedrifter. Du slipper å tenke på lim, og nå kan du skru opp magnetene der du ønsker.


Neodym magneter

Magneter med monteringshull. Rydd i boden og lag en rekke med magneter , klar til å henge opp det du har av verktøy og hageredskap. Ixtur produserer et bredt spekter av pneumatikk-styrte magneter som spenner fra kg til 1kg WLL. Funksjonen av magnetene er basert på neodymium permanentmagnet. De er ikke blot de stærkeste permanente magneter , vi kender til - de er også lettere og billigere end andre magneter i forhold til styrke.


Disse kraftige neodym magneter kan holde mange gange deres egen vægt. Neodym magneter kaldes også powermagneter. Bæreevnen fremgår af hvert varekort. Elektronikk, komponenter, droner, arduino, raspberry pi, batterier, verktøy.


Neodym magneter

Gode priser og fri fakt! Se vårt store utvalg av kraftige neodym magneter till glass, whiteboards, kjøleskape ect. Rask leveranse till Norge. Små magneter er farlige å svelge da de kan sette seg fast i. Der er forskel på neodym magneter. Det både hvad angår styrke, holdbarhe korrosive egenskaber og ikke mindst deres aftryk på miljøet.


Alle Larkos neodym magneter er produceret af rene råmaterialer og er underlagt nøje kvalitetskontroller. I mange hjem kan magneter sees sittende fast på kjøleskapsdører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg