fredag 8. september 2017

Vindusfilm

Vindusfilm

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Finn vindusfilm hvis du ser nå. Legg til Kjøp og Hent. Må være veldig nøyaktig når en måler, det skal ikke mye sprekke før en kan se inn, hvis det er på bakkeplan. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Beskyttelse mot innsyn. Her kan du se hva vi har av vindusfilm er. Disse brukes mot innsyn gjennom vinduer, dusjer etc.


De kan også brukes som dekorasjon – klipp ut. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn.


Vindusfilm

Hver sesong holdes været ute der det hører hjemme. Consol er spesialister på profesjonell solskjerming, interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil. Bestill gratis befaring! Vår spesialitet er fasader og glasstak.


Montørene våre har lang erfaring fra bransjen og meget gode produktkunnskaper. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Forbipasserende og naboer kan være hyggelig, men kanskje har hverken de eller du lyst til at de skal kikke rett inn på badet ditt? Ecliptic er en totalleverandør av løsninger for solskjerming og vindusfilm til næringsbygg, private hjem og biler.


Isolasjon, rett produkt bedrer U verdi. Energisparende, bedrer G verdi. Reduksjon av UV stråler. Film er for å redusere falming av interiør. Innsynshindring – enveisspeil.


Sikkerhetsfilm – vanskeliggjør innbruddsforsøk, eksplosjonssikring. Du kan også være interessert i. Dusjnal med gummilist Nal til rask og effektiv rengjøring av vegger i dusjen. Vindusfilm har lang leveti og er vedlikeholdsfri. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Vindusfilm

Vi leverer alt fra vindusfilm og folie produkter til terrassemarkiser. Vi har lang erfaring fra både solskjerming og glassbransjen og bistår gjerne med å finne det riktige produktet for deg og ditt prosjekt. Vi samarbeider tett med utvalgte underleverandører fra flere beslektede bransjer. Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren). Men samtidig ser man rett inn i stuen.


Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål. Med Bokstavfabrikken. Velg mellom masse forskjellige folier til dine vinduer. Skal det være litt mer moro har vi noen fine folier med mønster, eller kanskje en av våre solfilm med UV-filter passer bedre til ditt behov. For oppdateringer om kurs, nye produkter og nyheter fra Solfilmsgruppen.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Logg inn for å se pris og handle. Prisen er gyldig til og med.


Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg