onsdag 27. september 2017

Interiørtips gang

Gjør entreen din til et innbydende rom med funksjonelle løsninger. Her er et knippe smarte ideer som du raskt kan få til selv. Flytt rundt på ting du allerede har – og de blir nye med én gang ! En annen plassering av et møbel kan forandre hele rommet.


Karin har fylt spisestua si med en miks av gamle og nye ting. Hun bruker gjerne magefølelsen når hun kjøper ting til hjemmet sitt.

De aller fleste av oss har en gang i boligen vår, enten vi nå bor i leilighet eller hus. Det er de færreste av oss som kommer rett inn i husets oppholdsrom, så gangen fungerer på en måte som en sluse mellom inne og ute. Det lille rommet er også gjerne det første som møter oss når vi kommer inn av døra etter en hektisk dag. Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med.


Ta bilde av gangen , og kom å spør oss! Noen tips først: Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der. Lag et personlig touch på den.


Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden.

Bakke mener det lønner seg å sette et mål for hele oppussingen og innredningen, og holde deg til planen. Så fremt det er mulig anbefaler han imidlertid å ta alt når du først går i gang. Lån penger, og bli ferdig!


Små og fargerike overraskelser i gangen 10. Vi sier at du skal være litt gal i gangen. Men det betyr ikke at du nødvendigvis må male alle veggene knall rosa.


Tenk litt nytt – du kan få en leken og morsom entré med små, overraskende grep. Trenger du hjelp til å pusse opp? Her får du blant annet gode råd om fargesetting, bruk av dagslys, interiørkonsulentenes fargetips og fargepaletter, og annen informasjon som er bra å ha når du skal pusse opp. I dette galleriet kan du se ulike kombinasjoner av oppbevaring som passer bra i gangen. Så enkelt får du en stilig gang.


Med disse tipsene får du mest mulig ut av det litt bortglemte området. Stjerneutsikt i Sogndal. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Gangen er det første og siste du og dine gjester ser i hjemmet, sørg for å skape et inspirerende sted som gir et godt førsteinntrykk, men som også har gode oppbevaringsmuligheter. Enten du har en stor foajé eller et lite vindfang er det fint om atmosfæren gjenspeiler hjemmet stil og personlighet.


Roter tingene dine, og ha et par ting stående fremme om gangen.

Resten gjemmer du i skapet slik at det ikke blir overfylt. Dette vil hjelpe deg med å skape et elegant uttrykk uten at det blir for kaldt og upersonlig. Her er flere tips til hvordan du lager fine grupper av favorittingene dine! Vi liker praktiske løsninger i gangen , men det skal også se spennende og lekkert ut!


Her finner du flotte skohyller, knagger, dørmatter, hattehyller, speil m. Før du kaster din gamle sykkel eller stige er det verdt å tenke deg om to ganger. Boligmani har samlet sammen herlige interiørtips som baserer seg på gjenbruk. Les også: Interiørideer som gjør huset ditt fantastisk 1. Gammel stige blir til bokhylle. Mens en gul gang kan være fantastisk - som å gå gjennom solen.


I gangen vil man kanskje at man skal føle seg velkommen. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass. Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer inn i hjemmet ditt.


Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang. Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. MegaFlis tilbyr er stort utvalg av flis egnet til stue, gang og andre oppholdsrom til en rimelig pris. Det har de siste årene blitt mer populært, spesielt i de nordiske lan å følge trenden med flis i andre rom enn kun bad. I dag er flis et godt egnet materiale til laminat eller parkett. Ofte består gangen av en nisje hvor sko og klær samles, forteller Nimer.


Denne kan males i en annen farge enn resten av gangen. Kanskje bør du også vurdere helblank maling som er lett å tørke ren. Eller du kan male med en matt farge og lakke over fargen med en blank lakk. For den som vil ha farger, men ikke for mye, er gangen rommet å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg