fredag 8. september 2017

Farge terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Den optimale uteplassen er den som krever lite vedlikehol og som holder seg like pen år etter år. Slik at du har mest mulig tid til å nyte.

TREBITT Terrassebeis gir uteplassen din beskyttelse og varig farge i inntil tre år. Bruk den på terrassen, trapper, levegger og hagemøbler i impregnerte materialer. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. TREBITT terrassebeis finnes i ulike fargenyanser, og gir et fint underlag på uterommet.


Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. De nyeste beistypene finnes i mange farger, så bruk tid på å velge riktig. Har du en kald farge på huset, som for eksempel en kjølig grå farge , bør du også velge en grånyanse på terrassen, som f.

Påføring av terrassebeis. Beis ett eller maks to bord i hele lengderetningen av gangen. For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel. La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis.


Tyrilin Terrassebeis. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Her kan et tips være å velge en annen fargenyanse for å lage en fin kontrast til gulvet, avslutter Jordansen. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. Det er en kjennsgjerning at solen bryter ned treverk. UV-filteret beskytter treverket på samme måte som solkrem beskytter vår hud. En vannavstøtende terrassebeis hindrer fukt å trekke ned i treverket. Det lønner seg prismessig da du får en terrassebeis som holder lengre, og du slipper å gjenta behandlingen ofte.


Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte!

Arkitekturen og fargen på huset er gode utgangspunkter som kan hjelpe deg på veien til å finne riktig farge til plattingen. Velg en farge som står fint til husets hovedfarge og staffasjefarger, og som gjerne understreker arkitekturen. Før du kjøper beis, bør du tenke over hvilken farge som passer til huset. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser. Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det.


Da må du blant annet bestemme hva slags behandling du skal velge. Også detaljene spiller inn. Vi har selvfølgelig den populære transparente treoljen, som fremhever treets naturlige farge.


Men vi har også treolje i farger, noe som skaper liv og atmosfære på terrassen. Men det er også viktig å få disse flotte nye terrassene til å henge arkitektonisk og visuelt sammen med huset eller hytta vår. Så jeg vil absolutt anbefale å beise impregnert treverk. Vi hadde tidligere en terrasse på hytta som var beiset i en oransjerød farge som overhodet ikke passet til huset eller låven. For riktig farge - og glansgjengivelse, se fargeoppstrøk i butikk.


Før endelig påføring anbefaler vi alltid å lage et prøveoppstrøk. Da ser du hvordan fargen blir på ditt underlag før du setter igang med hele flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg