fredag 22. september 2017

House doctor bestikk

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Restaurantutstyr til gode priser! House Doctor - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter. Produktene er designet og utviklet i Danmark og produksjon er gjort med respekt for miljøet.

Bestikket har en nedtonet, stilrent design og er laget i rustfritt stål med et belegg av titangull. Det har en luksuriøs look men passer like bra til hverdags som til fest. Bestikket er laget i rustfritt stål med oksidert skaft som blir en vakker og litt røff kontrast mot det blanke stålet. Les tester og omtaler før du kjøper. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende! Du er herved blitt advart.


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem. De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem.


Med et flot og veldækket bor kan du byde dine gæster på en skøn middag. Gaflen som er fremstillet i rustfrit stål, har fået en smuk guldcoating som gør gaflen ekstraordinær. De har håndplukket de beste leverandørene fra hele verden for deres produksjon og de vil være sikre på at kvaliteten aldri blir kompromittert.


Samtidig er den myke fløyeloverflaten et spennende element. Knivene er 22cm lang, gaffel og skje er 20cm lang og teskjeene 13cm lang. Rengjøres i oppvaskmaskin.


Husk at også det beste stål kan ruste dersom det utsettes for fuktighet eller mat med høyt syreinnhold over tid.

Vi anbefaler at bestikket spyles etter bruk, og at eventuell overflødig fuktighet førkes godt av før bestikket legges bort. Jerngryter North og Rix. Sontell – kvalitet i verdensklasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg