torsdag 7. september 2017

Liftgardiner på nett

Liftgardiner på nett

Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Tilpassede liftgardiner Nettbutikk for liftgardiner hvor du kan få sydd gardiner nøyaktig etter mål, på centimeteren både på lengde og bredde. Velg stoffkvalitet, farge eller mønster, om du vil ha snortrekk eller kjedetrekk, hvilken side du vil ha trekket på , om den skal monteres i tak eller på vegg. Cellbes på Internett og på postordre!


Høyden reguleres dermed med en snor som henger på den ene siden av gardinen. På den måten kan du vurdere om mørklegging eller en mer transparent løsning er det rette for deg. Du får samtidig lave priser og lynrask levering som en del av vår kundeservice, og har du spesielle ønsker til stoffets størrelse, tilbyr vi naturligvis liftgardiner etter mål.


Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ. De forskjellige liftgardintyper tilbyr vi i standardmål men også etter mål, som passer nettopp til ditt vindu. Stort utvalg av liftgardiner. Leveres kun med snortrekk.


Hvis du ønsker kjedetrekk, se under Fremstilling etter mål. Alt i billige gardiner og tekstiler i vår gardinshop. Hvilken gardin du bør velge avhenger av rom – på soverom er det viktigere å ha en lysdempende gardin enn for eksempel i stua.


Gardinene har enkel montering. Raskt og enkelt å handle på nett. Er du usikker på hvilke gardiner du bør velge, kan du booke en konsulent som hjelper deg med fargevalg, materialer og oppheng for gardiner.


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Alltid gode tilbud og rabatter.


Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Alle våre liftgardiner gir en unik effekt og vi tilbyr et stort utvalg av ulike varianter. Har innsydde kanaler med aluminiumsspiler som sitter foran på gardinen som gjør at gardinen passer bra med mønstrete stoffer ettersom kanalen foran ikke bryter mønsterbildet. Mange av de norske hyttene har ruter og her ser du hvor fint det blir med liftgardiner i et så åpent rom. Ullstoffer har vært en klassiker i som hyttegardiner igjennom mange år!


De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her.


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. På hytta vil man ha det trivelige, men samtidig ser man at det er en trend å kombinere det hyggelige med komfort. Det skal være ordentlig på hytta også.


Tekstiler fra Sanderson, Thibaut, Linwood og Dominique Kieffer er godt egnet til hytter. Og særlig er Dominique Kieffer, som samarbeider med Rubelli, gode på lin, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg