torsdag 21. september 2017

Bordløper

Stort utvalg bordløpere av imitert stoff. Velg mellom en rekke farger! Kjøp online hos CC Hobby. Masser av spennende hobbyartikler. Få mer informasjon hos CC Hobby.


Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.

Bordløper - Alltid mange varianter. Tyll er en netting bordløper , tyll er et mykt stoff som kan brettes, formes og klippes i den lengden man selv ønsker. Satin bordløper et et heldekkende stoff som kan klippes og formes slik man ønsker. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil.


Skap ditt eget eller sesongens uttrykk med utgangspunkt i ulike tekstiler på bordet. En pen bordløper er prikken over i-en på middagsbordet! Plasser en fargerik bordløper oppå en hvit duk for et elegant uttrykk til festen, eller bruk en morsom og fargerik bordløper for å gjøre hverdagsmiddagen litt hyggeligere.


Vi tilbyr bordløper e av mange forskjellige typer - svært populære sizoweb, sizoflor, sizolace, organza bordløper e, sateng bordløper e og mye mer.

Hos Kid finner du løpere til alle bord. Gjør bordet ditt litt finere til middagsselskapet med innbydende bordløpere og bordbrikker. Pynt med bordløpere for en enkel forandring som gjør dekkingen ekstra luksuriøs. Kombinasjonen med en hvit duk og en fargeglad bordløper er like pen som den er enkel å gjøre og er noe vi anbefaler når du inviterer til fest.


En bordløper er flott som dekorasjon og samlingspunkt på langs av bordet. Den fungerer også perfekt til en mer formell oppdekning oppå en duk, der det kan lekes med fargespill, struktur og linjer. Du kan benytte løpere til å fremeve et vakkert spisebord og dekke opp med kuverter overfor hverandre. Hvis du har lyst til å gjøre noe annerledes neste gang du dekker på, så er en kreativ bordløper garantert noe for deg.


De er enkle å lage, og de kan varieres i det uendelige. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Flotte vår-sengesett.


Vi har et flott utvalg av bordløpere til flere anledninger. Sizoweb bordløper , sizolace bordløper og organza løper. Legg på tvers av bordet til to kuverter eller på langs av bordet på en duk og pynt et flott bord. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer!


Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt for festen!

Sizoweb kan brukes som bordløper , både på langs og tvers av bordet. Du kan klippe til den lengden du har behov for. Lekker bordløper som pynter festbordet. Eller som pynt på invitasjon etc.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg