onsdag 6. september 2017

Bilderamme 30x45

Fraktfritt over 3kr. Her finner du rammer som passer bilder med målene 30xcm. Gjennom å klikke på en ramme kan du lese mer om den. Sjekk vårt brede utvalg nedenfor, og finn en ramme som passer akkurat deg. Hos oss finnes noe for alle!


Bilderamme 30x45

Leter du etter en flott ramme til store rektangulære bilder? Da har vi akkurat det du leter etter. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Rammer til bildene dine.


Bilderamme 30x45

Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk.


Fotorammer - 30xcm. Bruk knappene nedenfor for å filtrere og finne nettopp den rammen du ønsker. Ta en titt og finn din favoritt.


Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


Ram inn minnene dine. Hei, Det er vel ikke så vanlig å bruke samme størrelse ramme som bildets mål. Du kan selvsagt få spesiallaget en ramme, men det kan fort koste en del.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg