onsdag 20. september 2017

Mørke soverom

Mørke gulv, møbler og tekstiler mot en mørk vegg binder rommet sammen og skaper helhet. En kontrastfarge på detaljer gjør rommet spennende. Vil du kombinere mørke vegger med lysere interiørdetaljer, la gjerne de lyse fargene ha litt sort i seg, så kontrastene ikke blir for skarpe. Hvordan dekorere mørke vegger på soverom ? Det er absolutt ingenting galt med hvite, pastell- eller neutrale vegger, men hvis du spiller det trygt, bare fordi du frykter mørk maling, vil du slå soverommet til en hule, ikke bekymre deg.


Uansett hvor mørkt du går, kan du fortsatt ha et soverom som er luftig, glamorøst, moderne … uansett hvilken stil du liker best.

Her følger oversikten over hvilke Coleman-telt som leveres med mørke soverom , samt noen av de unike egenskapene til hvert telt. Air Valdes 6L og 6XL (bildet) – Familien eller vennegjengens. Mal med mørke farger – et soverom tåler en langt mørkere fargeskala enn andre rom. Prioriter belysning – velg en morsom lysekrone eller en dekorativ lampe fremfor et kjedelig takpunkt. Kjøp fine nattbord og nattbordslamper – det gjør mye for helhetsinntrykket.


Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Gulvet med flott trestruktur bringer naturen inn. Når det kommer opp på veggen blir det enda mer synlig og setter et større preg på interiøret. På soverom tar senga ofte et stort fokus, og gulvet blir ikke like synlig som på rom med åpen møblering. Les også: Slik har du aldri redd opp senga før! Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset.


Følg med på bloggen, vi følger Nina under hele oppussingen. Se soverom - før og etter her. Vi ser en trend med mørke vegger mot lysere gulv og møbler. Slik fremstår rommet som mykere og lettere, det løftes opp, tross den mørke fargen på veggen. Tilfører du detaljer i gull, og tekstiler i rosa får du en sofistikert varme.


Mørke farger vil jo som kjent ofte få veggene til å virke nærmere, noe som kan være med på å gjøre at et stort og åpent rom virker både lunere og varmere. Mørke , dempede farger kan absolutt være med på å få frem en koselig følelse i store åpne rom, forklarer interiørkonsulenten. Prøv deg frem med ulike nyanser råder eksperten. I tillegg er Colemans mørke soverom designet noe større enn vanlige teltsoverom, det gir romslige forhold og maksimal komfort på telttur.


Se hvilke telt som har BlackOut Bedrooms her. Du kan også se Coleman-kapitlet i friluftskatalogen vår for mer informasjon om teltene. På soverom kan dempede grønn- eller blåtoner være gode fargevalg, for å skape en rolig, avslappende sone.


Lyse farger gjør at rommet fremstår luftig og mer romslig, mens mørke , dempede farger gir lunhet og ro.

I et rom som er mer utsatt for søl og slitasje, som kjøkken, gang og barnerom, er det viktig å velge robuste malinger, utviklet for å kunne tåle litt ekstra. Mens andre rom, som stue og soverom , ikke stiller like høye krav til slitestyrke. Men det vil ikke si at det er lurt å velge dårlig kvalitet. Det finnes en del tekniske kriterier for å kalle noe et soverom. Det skal være nok luft og lys, mulighet for rømningsvei og noen ganger en vendesirkel.


På femtitallet var det uhørt å ikke vaske soveroms gulvet hver dag, mens på 80-tallet fanget vi hybelkaniner med vegg- til-veggtepper. En av min venn Åge Aleksandersens fineste låter som er ukjent for de fleste ører. Hotellene er flinke til å kombinere soverom og oppholdsrom, så hotellrom er en god inspirasjonskilde når du skal pusse opp soverommet.


TON-I-TON: Sengegavlen er bygget på veggen med farge som matcher resten av rommet. Ett soverom - Tre stiler. Vi har innredet det samme hvite soverommet i tre ulike stiler slik at du kan se hvordan tekstiler, sengetøy,.


Innred soverommet med mørke farger. Og her kan du se hvorfor. Det kan like gjerne være dype blåtoner, burgunder eller varme grønntoner. Svart ser nydelig ut, selv i tradisjonelle soverom , og smarte popper av oransje gir liv i denne avslappede omgivelser.


Svart lampe nyanser, himmelsengramme og den mørke bakgrunnen blander seg med hverandre elegant, mens rikelig naturlig ventilasjon sikrer at det ikke er mørke hjørner i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg