onsdag 6. september 2017

Historiske norske tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Historiske tapeter kan ofte etter mange tapetseringer og fornyinger gjennom generasjoner gå tapt. Originale tapeter på sin opprinnelige plass i eldre hus er et sjeldent funn. Så hva gjør man når en ønsker å gjenskape interiørets fordums prakt? Med et laftet hus på 2kvm fordelt over etasjer så kan det bli mange, mørke tømmervegger. Kulturhistoriske norske tapeter.


Trykk på bilde av tapetet for å se flere farger. Som eneste i landet kan vi tilby historiske tapeter trykket for hånd.

Alt lages på bestilling så du får akkurat det du er på jakt etter. Enten det er en tro kopi av ditt eget mønster eller en søster eller kusine fra samme stilepoke. Les : Torill har ekte vare. Har du rester av et gammelt tapet inne i veggen og ønsker å sette interiøret tilbake slik det var den gang, kan tapeter trykkes opp på ny.


Dette er et eksklusivt håndtrykket produkt. Du kan også finne kopier av tapeter fra samme periode som prøven din. Mange av de store tapetprodusentene trykker fortsatt historiske. Spesialforretning for tapet og tekstil.


Her er også design i border. Vi har valgt tre ulike historiske tapeter fra Norsk Arv-serien, og er veldig fornøyde med valget. Nedenfor kan du se nærmere på de forskjellige tapetene i Norsk Arv serien.


Norges største nettbutikk. Klikk på bildet og du får opp en større versjon med litt historisk informasjon om tapeten. Molo as - Produkter - tapet - tapeter - tapetbord - historiske tapeter - Norsk Arv NYHETER.


Dørvridere og drahåndtak.

Låser, ringeklokker og tilbehør til. Gode oppbevaringsmiljøer og skånsom behandling har avgjørende betydning for å sikre lang levetid og verdi på interiører med veggmalerier, dekor eller tapeter. I NIKU har vi kompetanse, metodikk og teknologi til å sikre historiske interiører for fremtiden. Den historiske tapetkolleksjonen Anno består av originalmønstre med en kulturhistorisk arv som vi har valgt å forvalte og holde levende.


Tapetet er funnet flere steder i landet. De historiske tapetene kommer blant annet fra slott og herregårder, og de har alle en ekte historie å fortelle. Se alle tapetene her! Man river, bygger nytt.


Pusser opp, maler, tapetserer, tilfører og trekker fra. Til alle tider, i alle generasjoner har vi på ett eller annet vis satt spor etter oss. Nye historiske spor blir til hele tiden. Vi setter nye historiske spor etter oss Og alle spor blir til historie – historiske spor.


Og vi gjør det hele tiden – bevisst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg