torsdag 28. september 2017

Vakre stuer

Fin stil i stuen til Halvor Bakke! Passe blanding av nytt og nostalgisk, klassisk, røft og landlig. Husk at du kan se hele det vakre småbruket hans i bladet som er i butikken nå! Når det gjelder styling av stue , så er jeg nok ganske minimalistisk. La de få tingene skinne, ikke bruk bare grått mot grått, hvit mot hvit, trekk inn vakre kontrastfarger som lyser opp.


Vi tilbyr go personlig service og garantert topp kundebehandling.

Hans nettsted har tonnevis av bilder av interiør, eksteriør og abstrakte. Stue innebygde moduler kan legge til stil og personlighet samt lagring. Og fordi innebygde moduler kan være utformet for å imøtekomme dine husholdning spesifikke behov, mulighetene er tilnærmet uendelige. Vakre møbel kolleksjoner i flere farger. Klassiske møbler til stuen.


Kjøp møbler på nett med rask levering. En del er arvegods, og vi har en liten dose ny design. Noen ting, som sofa og stoler, har vi lagt litt ekstra penger i, fordi vi er opptatt av kvalitet.


Jeg har alltid vært svak for prismekroner og sølvlysestaker, og sentralt i stuen min står samlingen av antikke krystallkarafler - side om side med Kartell-lampen i blank akryl.

I dette rommet fra Wendt Design Group, legger hyllene seg rundt i rommet, og gir massevis av lagringsplass og utstillingsplass. Et tomt område ble lagt over sofaen for å tillate sconces og kunst. Lyse flater, vakre Dinesen-gulv og små fargeklatter gjør at hjemmet virker luftig og sommerlig. Stilen sin beskriver Ida selv som personlig og leken, med en blanding av nytt og gammelt.


Hun følger magefølelsen, sier hun. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Nettsted og blogg om Lamper, belysning og elektro. Her er målet å skape inspirasjon om belysning og hvordan du kan bruke vakre lamper i innredningen av hjemmet.


Her på Lunelamper kan du oppdage hvordan man skaper en god belysning, finne inspirasjon om innredning og interiør og besvare elektro spørsmål med lettleste guider og tips. Kolonihage: Se dette vakre sommerhuset! Stuemøbler i moderne design. Denne duken, eller teppet om du vil, er sydd for hand. En kombinasjon av flere ulike handsomteknikker.


De Fem Stuer ligger i det vakre Dragebygget, og er den best bevarte delen av I stuen , som er den gamle baren pa Holmenkollen Turisthotell, henger flere. Dette er et ordentlig “kose seg”. En dekorativ bokhylle å hvile øynene på, kan både vekke opp leselysten og også skape en varme i rommet.


Finnegaardsstuene tilbyr deg de flotteste selskapslokaler og utsøkte menyer for små og store selskaper i vakre og historiske lokaler. Restauranten tilbyr menyer som varierer med årstidene, basert på de beste råvarene.

Før i tiden her i Norge ble marokkanske fliser brukt mye i gamle bygninger, spesielt i de større byene, derfor er de ofte kalt historiske fliser. Sementfliser var vanlig å bruke i trappeoppgang, entre og hall, da de er slitesterke og vakre med tidløse mønster og farger. Her finner du et utvalg av flotte kvalitetsmøbler og interiør som ikke alle har i forskjellige prisklasser. Vi har fokus på kunden- hos oss skal du kunne være deg selv og senke skuldrene når du tar besluttinger. Bakklandets vakre stue Stuas gamle tømmervegg lener seg så tungt inn i rommet, at vi frykter den har tenkt å ta plass i sofaen Gult som sola: Allerede fra utsiden ser du at huset til Solvor Leistad har sjarm.


INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet. Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt. En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg