tirsdag 19. september 2017

Ølbrikker

Brukskunst kan være så mangt, ta f. Så ønsker du også en brikke og stille ut, sjekk ut QXL. NOK til 3-NOK på auksjoner i denne kategorien. De kan også legges oppå glasset eller koppen når man skal vekk og vil unngå fluer, blader osv.


Ha en stakk liggende når du møter kunder og samarbeidspartnere.

Vi produserer ølbrikker med trykk i store og små opplag. Spør oss om idéer til utforming eller andre ting. Design ølbrikker til den neste festen. Glassbrikkene er perfekt for den neste festen med venner. Som ølbrikke gjør de en god figur under glassene med voksenbrus.


Fede ølbrikker som vi jo alle kender fra barer og pubber rundt omkring i hele verden, super til hjemmebaren og din lokale bar. Bestill topp kvalitet hos Onlineprinters.

Raskt, bekvemt, gratis forsendelse. Få en praktisk og dekorativ drikkebrikke på bordet. Drikkebrikkene er ripefrie og vaskbare! Her har vi farger, design og stil som forteller eventyr om Oktoberfest og hygge.


Dette er ølbrikker som er sjarmerende, dekorative og fornøyelige og som pynter fint opp under festen. En oversikt over norske bryggerier som har utgitt ølbrikker. Det er også kjent brikker fra følgende bryggerier, uten at jeg har bilder av disse: Aktiebryggeriet i Oslo, O. F Halds Bryggeri i Bergen og Styrmoes Bryggeri i Drammen.


Det er vigtigt at huske, at ølbrikker udstanses, og at der i denne process kan forekomme lidt udsving. Hjørneavrundingen på kvadratiske ølbrikker har en radius på mm. Dataene må opprettes fullstendig (for- og bakside) av kunden. Et sett med fire dekorative ølbrikker med fargede LED-lys som gir drinken en fargerik vri. Hver ølbrikke gløder med et bredt spekter av farger som lyser opp.


Mulighet for trykk på eller sider. Minimum opplag for standardformater er 2.

Kundeservice Mails besvares indenfor timer på. Prøv FINN levert, fra kr 75. Nå hjelper vi selger å sende varen til deg enten hjemmefra eller fra. Her hos os vælger du selv, hvordan din ølbrik skal se ud. Vi kan trykke dit slogan, budskab, logo eller noget helt fjerde, alt efter hvad du ønsker.


Allkopi NetPrint er et fremoverlent moderne trykkeri og mediehus, som leverer ditt uttrykk på alle nye og tradisjonelle flater. Grafo trykkeri er et kvalitetstrykkeri i mellomstor klasse i Stavanger. Vi designer og trykker alt innen kontor- og reklametrykksaker til konkurransedyktige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg