torsdag 28. september 2017

Bilderamme 50x60

Her finner du fotorammer for større bilder i størrelsen 50xcm. I vårt sortiment finner et variert utvalg av flotte rammer i flere ulike farger og modeller. En fin ramme hjelper deg å få et personlig preg på hjemmet ditt.


Bilderamme 50x60

Ta en titt i vårt store sortiment, og finn din ramme hos oss! En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging.


Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener.


Se alle våre rammer her. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Ram inn minnene dine. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Hvit bilderamme i god stand selges. Plass til åtte bilder i størrelse 1x cm. Pris kr 7- Mulighetenes marked. Foto- og bilderamme i plast med passpartou.


Bilderamme 50x60

Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Villon menytavle er en blanding av en klassisk menytavle og en elegant bilderamme. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen.


Bilderamme 50x60

I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg