mandag 18. september 2017

Farge i stua

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. En gul eikeparkett vil kunne dra en lys greige farge som f. Rødlige gulv som merbau, kirsebær etc vil tilføre veggfarger noe rødt osv. Et rom med et høyt aktivitetsnivå kan tillates mer energiske og sterke farger enn rom vi søker rom og rekreasjon i. Og et rom vi ikke tilbringer så mye tid i kan godt ha sterkere farger enn hovedoppholdsrommene. En farge som er et friskt pust i ett rom kan fort bli slitsom i et annet.


Farge i stua

Ifølge fargesjef Lisbeth Larsen i Jotun er det nyanser fra lyse nøytrale farger og over mot gråtoner som er trendfarger i stua nå. Da gjerne i grått eller en dyp gråblå farge. Dette er en effektfull farge som gir masse energi i rommet! Stolen er malt i samme farge , men i en Halvblank glansgrad. LADY Supreme Finish).


Med en farge på en enkelt vegg kan du lett endre uttrykket i rommet og skape en langt mer personlig bolig. Når du skal velge hvilken farge du ønsker i rommet, er det viktig å overveie hvilke andre gjenstander du ønsker å fremheve. Les mer om faste holdepunkter og fargesammensetning.


Slik velger du riktige farger i stua. Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua.


Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt. Og flere går fra helt lyse interiør, til mørkere farger og innredning. Her er noen tips til deg som vil ha mørke farger i stua. Fantastisk flott farge.


Farge i stua

Den passet veldig godt til sofaen deres. Så flink du er som rydder og organiserer, og klokken kommer nok snart på plass skal du se. Jeg får vel begynne selv med å pakke bort sommerklær:-).


Jeg ser du har et oliventre i huset ditt inne. Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Ny farge på stua :) Det er antakelig ikke mange som får med husbonden på husvask, for så å dra fram og opp hele julepynten for DERETTER å komme på at å male stua ville være en god ide. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Få stua varm og lun i høst. Jeg vurderer å male om stua. Har i dag en helt lys farge , men har lyst på en annen ny og lys farge. Denne har en ruglete overflate. Jeg har ikke montert vedovn.


Matte og taktile flater føles lunere enn glatte og blanke. Skal du for eksempel male veggen i stua , kan det være lurt å satse på en matt maling dersom du ønsker det lune inntrykket. Vi skal male stua , og har ikke peiling på hvilken farge vi bør gå for. Den er nå hvit, og ettersom vi har litt mørke møbler (mørke brune, noe lysebrunt og litt gråbrunt) syns vi det blir en litt for hard kontrast. Er ikke noe glad i hvitt, egentlig, syns det blir litt sterilt.


Vi malte stua i fargen sahara i fjor sommer. Noen konkrete farger å anbefale? D er en halv mørk nydelig brun farge , men har veldig lyst på grå stue. Har refleksjon på soverommet, og tudor på kjøkkenet, synes begge disse er litt for lyse. Men hvilken farge skal vi velge?


Blått er en sval og rolig farge som gir rommet en god balanse. Bruk ensfarget tapet med noe struktur for å fremheve veggen i stua. Blå er en enkel farge å møblere me hvor interiøret kommer godt frem.


Tapeten Pigment fra Borge passer godt til store flater i stua. Farger er et effektivt middel for å lage tydelige skiller i rommet. Bruk gjerne ulike farger på veggene i ulike deler av stua. Vil du for eksempel avgrense tv-området fra resten av rommet, kan du male veggene her i en litt mørkere farge enn resten av stua.


Velg farger som går godt sammen, slik at det ikke oppleves rotete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg