mandag 18. september 2017

Nfc klistremerker

Pris fra 9- Gratis frakt. Sjekk ut vårt enorme utvalg av designer, merker og stiler. Velg en design eller last opp din egen. Topp kvalitet og helt personliggjort.


Nfc klistremerker

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Såkalte NFC -tags er ofte klistremerker eller andre små festeanordninger med NFC innebygd. Det betyr i praksis at den kan kommunisere med telefonen din når du legger den inntil. Slike NFC -tagger kan programmeres slik at telefonen din utfører gitte kommandoer når den berører det.


Kan kodes for bruk på NFC kompatible enheter som feks. To telefoner kan opprette kontakt ved hjelp av NFC , slik at du kan sende for eksempel et bilde til en annen telefon bare ved å berøre baksiden av telefonene mot hverandre. Du kan også lese av og skrive til NFC -merker. Dette kan være små klistremerker , eller annet med NFC bygget inn.


Nfc klistremerker

NFC (Near Field Communication) er en standard-basert, nærhet og kontaktløs connectivity teknologi, som muliggjør enkle og sikre to-veis interaktioner mellom elektroniske enheter, som gir forbrukeren mulighet for og utføre kontaktløse transaksjoner, oppnå adgang til digitalt innhold og til at forbinde elektroniske enheter med en enkelt. Forskjellige størrelser og former tilgjengelig. Vi kan tilpasset print NFC klistremerker med Logo, grafikk eller serienummer. For flere størrelser og former, vennligst kontakt oss.


Kort med RFID eller NFC er en populær løsning i mange bedrifter, og brukes i forbindelse med adgangskontroll eller som betalingsmiddel i kantinen. Du har utallige muligheter til å designe et kort som passer dine behov, både mtp. En håndfull NFC-klistremerker får du kjøpt til et slikk og ingenting, selv om de riktignok ikke ser like pene ut som WiFi Porter. RFIDbutikken fører et stort utvalg av RFID-chiper.


Vi fører de mest anerkjente, nyeste og mest populære chiper. NFC kan imidlertid være knyttet til ulike betalingssystemer, og sikkerheten vil derfor i stor grad avhenge av hvordan disse er bygd opp. Teknisk vil det avhenge av hvilke sikringsløsninger som benyttes, vanligvis er det bankene som tar risikoen i betalingstjenestene som tilbys, ikke kunden, sier professoren. Lag egendesignede klistremerker du kan sette på alt fra mindre pakker til emballasje. Navnelapper Sørg for at logoen din er synlig når muligheten byr seg.


Kan brukes med NFC-klistremerker Sonys Smart tags og andre lignende NFC-klistremerker kan også brukes mot Smart Connect. Dermed kan du for eksempel klistre et slikt på kontorpulten din og bruke Smart Connect til å instruere telefonen hva som skal skje når du berører det, for eksempel ved å sette telefonen på lydløs. Det tar erfaringsmessig litt tid før hackerne finner sårbarhet i ny teknologi, men vi vet at de alltid følger pengene.


Nfc klistremerker

Vil du ha elektronisk adgangskontroll samtidig som du tar hensyn til miljøet? Velg RFID- eller NFC -plater i PET eller tre. Tre er en bærekraftig løsning, den er original samtidig som den ser bra ut og støtter din bedrifts miljøvennlig profil. Vi kan selvfølgelig også levere armbånd i bærekraftig materiale.


Dagens løsninger for å låse opp mobiltelefoner, for eksempel skjermmønster, pin-koder eller reelle passor oppleves av mange som upraktiske når man kanskje nødt til å gjøre dette til 1ganger om dagen. Derfor kom Motorola nylig med Skip, en NFC -basert klemme som låser opp skjermen når mobilen beveges i nærheten av klemmen. NFC vil også ha den store fordelen at kommunikasjonen ikke trenger å konfigureres.


Nfc klistremerker

Endelig blir det alvor av planer om betaling med mobilen. RFID smart informasjon etikett produkter, årlig omsetning på nesten millioner kvadratmeter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg