torsdag 21. september 2017

Jeanne d arc living kalkmaling

Jeanne d arc living kalkmaling

Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Beste Priser På Jeanne D Arc.


Jeanne d arc living kalkmaling

Finn laveste nettpris her. Dette er kalkmaling fra den danske leverandøren Jeanne d ´ Arc Living. De har utviklet sin egen kalkmaling som er miljøvennlig og godkjent til å male barnerom med. Den kan brukes uten at man trenger å forberede noe. Den er laget etter gamle oppskrifter og gir et naturlig, autentisk og matt utseende til møblene dine.


Dansk nettbutikk - danske favorittmerker. Tanja, indehaver af Rosen-Lund. Alt i ægte nostalgisk landstil. Vi forhandler Jeanne d ` Arc Living , Chic Antique, Anouska, Affari. Spennende og unike produkter.


Jeanne d arc living kalkmaling

Ta kontakt om du ønsker produkter. Hos Butikken-Farveland kan du finde et stort udvalg af Vintage Maling fra Jeanne d ’ Arc Living. Vores Vintage Paint, også kaldet kalkmaling , passer perfekt til dig som er vild med Shabby Chic stilen.


For at hjælpe dig, har vi listet forhandlerne med stjerner. Bekreftelsen kommer med en gang. Vintage Paint er af utrolig høj kvalitet og er desuden miljøvenlig - den er lavet efter ældgamle opskrifter og det giver malingen den helt autentiske matte finish. Forny dine møbler og skab dit helt eget look.


Pensler har deres helt egen charme og udstråler en super lækker vintage stil. Her får du nogle af de gamle deco pensler. De kan godt bruges, men er mest bare for de. Det giver det originale, matte, kalkede udseende, som mange gamle møbler har. Malingen klæber til næsten alle overflader uden forarbejde.


Den varme brune farve ligner næsten smeltet chokolade, man bliver helt lækkersulten. Kalkmaling er drøj i brug og dåsen slår til længe. Er det blomsterkrukker til haven, skal det have to gange voks. Her er hennes tro skildret – og hennes lærde, kyniske motstandere utlevert – i følsomme og dramatiske nærbilder.


Jeanne d arc living kalkmaling

Den er nem at arbejde med og klæber til næsten alle overflader Se Qvalitet. Jeg er så heldig at Jeanne d ’ Arc Living gerne vil forære en dåse af deres super lækre kalkmaling (7ml) og en ligeså lækker pensel til to af mine læsere. Køb din vintage maling.


For at deltage i lodtrækningen skal du i kommentarfeltet under indlægget skrive hvilken farve maling du ønsker dig. Du kan male på stort set alt med denne kalkmaling , møbler, læder, stof, metal, glas m. Huvudkontoret ligger utlokaliserat på landsbygden på Jylland i Kondrup strax utanför Randers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg