fredag 14. april 2017

Beckers panelgrunn

Beckers panelgrunn

Her finner du alt for din skaperlyst. Velkommen inn, gjør et kupp! Uansett om du har trepaneler i taket eller på veggen, Panelgrunn er effektiv mot gjennomslag av kvist eller gulnet tre. Den fungerer også bra mot nikotin, sot og vannskadde treflater.


Beckers panelgrunn

Kan blandes i ønsket farge slik at du har grunning og sluttstrøk i ett, evnt. Beckers har bred kunskap om farger og maling. En vannfortynnet, akrylbasert maling til bruk på lister, panel, dører, møbler etc. Gulner ikke og hefter godt til de fleste underlag. Malingen gir en jevn overflate uten striper.


Den hindrer effektivt gjennomslag fra underlag, som for eksempel gammelt, gulnet tre, og sperrer for kvistgjennomslag. Subscribe Subscribed Unsubscribe 2. Les tester og omtaler før du kjøper. Panelgrunn reduserer gjennomblødning av gulning fra kvister og treverket i den nye malingen.


Beckers panelgrunn

Produktet er kun tilgjengelig i varehus. Hva jeg tar med er som regel blomster, vin. Men hvis man leser tekniske data på produkter anbefaler produsenten en sikker løsning med kvistlakk i tillegg.


Ergo - jeg sikrer meg alltid med kvistlakk, selv ved prosesser som innebærer bruk av produkter som f. Vi nordmenn elsker å pusse opp – vi ligger på topp i Europa når det gjelder å bruke penger på oppussing (Prognosesenteret). Når du pusser opp, bruker du. Snickerifinish fra beckers er en krute god maling som fyller veldig fint og er meget god å jobbe med. Byggevarer til lave priser for proff- og storkunder. Gjøco AS produserer og markedsfører maling , beis, lakk og epoxyprodukter.


Vi koordinerer fremdrift med oppdragsgiverne og tar alle nødvendige hensyn for å sikre at produktiviteten kan. Täckfärg = dekkende maling. Dette er en svensk test, og det er dermed produkter på det svenske markedet. Visste du at det finnes det et et helt genialt ”4-i-1-produkt” som fikser alt på én gang? Velg butikk for å se prisen i ditt varehus.


Vannbasert maling som gir matt underlag for kritt. Gjør innsiden av huset ditt til en oase med muligheter for ro og hvile, hyggelige sammenkomster og god atmosfære. Med riktig maling kan du enkelt få den. TREBITT GIR LIV TIL TREET Unik, egenutviklet alkydolje Pleier og bevarer Krever ingen grunning TREBITT Oljebeis er en vannfast, transparent oljebeis for. Det som tidligere har vært et uløst problem er nå historie.


Bli deg bli ordentlig lysten på å male om hjemme. Spesielt ettersom opplevelsen av en farge varierer med dagslyset og hvordan lyset faller inn gjennom. Maling har fasinert og påvirket menneskene gjennom alle tider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg