tirsdag 19. januar 2016

Taksteinmaling

Drywood Norge AS lanserer nå sin nye taksteinmaling til privatmarkedet. Miljøvennlig, god dekkevne og motstandsdyktig mot svertesopp. MESTERENS TAKSTEINMALING. For bruk til takstein ved takfornyelse. Kan også brukes på stål, aluminium og eternitt.


Basert på resepten til Mesterens husmaling, men med forsterket overflate. Vi fører taksteinsmaling, flytende taktekkingsmembraner for små og store reparasjoner. Også meembrantape, fiberarmering, visper og spøyter. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


Eksteriørfornyelse til glede og beundring. Vi dyprenser taket med høytrykksspyler før vi påfører en impregneringsveske som styrker betongssteinen og gjør den vannavisende med diffusjonsåpning. Til slutt påføres Drywood taksteinmaling med 5my tykkelse, forteller han.


Taksteinmaling

Vi har opp til års garanti og du kan øke taksteinenes levetid med år eller mer. Forbehandling : Underlaget må være rent, fast og tørt. All begroing som sopp, mose, grønske og alger må fjernes. Det står dårlig til med mange norske tak.


En undersøkelse foretatt for et par år siden viser at ett av to tak burde fikses, og det er liten grunn til. Vi har sett på produkt av samme type og har lagt det på et prøve tak for år siden. Pr i dag for vi ser ingen forskjell på feltet med bånd. Med maling for takstein blir taket godt som nytt, til en brøkdel av prisen for ny stein. Dette vil hidre taket å ta opp vann og vil ha en tilnærmet permanent virkning.


Vår egenutviklede spesialmaling påføres i 500μm tykkelse. Taksteinmalingen har bestått alle typer tester som finnes for taksteinmaling og tilsvarende produkter, og tilfredstiller med sin unike holdbarhet og glans samtlige krav og standarer med god margin. Bygg og Tak AS har skiftet tak på hytta vår i Tyrifjorden og videre har de skiftet terrasse på vår enebolig i Oslo. Vi fikk på forhånd kontrakt med avtalt.


TaksteinMaling NANOAKRYL TAKSTEINMALING til betongtakstein, teglsteinpanner, pusset overflate, pipe ol. KTV Group TaksteinMaling er en værbestandig og diffusjonsåpen vanntynnbar nanoakryl-maling for bruk på betong- og tegltakstein, utviklet for lang l evetid i nordisk klima. Se beste pris på DRYWOOD Husmaling (liter).


Taksteinmaling

Les tester og omtaler før du kjøper. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Ugress som vokser mellom fugene på steinterrassen eller belegningsstein, kan føre til ujevnhet og forskyvninger. Slik unngår du ugress i fugene.


Hei, Jeg har fått tilbud på 40. De bruker Scanox TakSitt på taket mitt som har Skandia Wergeland betong. Kort fortalt blir taket ditt renset, impregnert og så påført spesialutviklet taksteinmaling. Det er vanlig å tilby en garanti på år, men som regel øker du takets levetid med år eller mer – hvilket er omtrent det samme som et nytt tak. Se hvor enkelt det er å fornye taket!


TakSitt gir et flott og velstelt tak, med beskyttelse mot forvitring og frostskader. Det er lyden av fornøyde kunder når Takfornying AS er ferdig med utført jobb. Med kvalitetssikring i alle ledd legger de slitesterke tak med års-garanti.


Hos oss får du som kunde garanti på holdbarheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg