tirsdag 12. januar 2016

Bambusrullegardin

Bambusrullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Stort utvalg av interiør design. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Bambus rullegardin i fin brun bambus. En meget vakker og elegant gardin. Fine tynne pinner er vevet sammen med en gylden brun tråd. God kvalitet til lave priser. De hvide rispapir-rullegardiner (Shoji Blinds), der er forstærket med tekstilfibre, giver et moderat og blødt lys i din bolig.


Bambusrullegardin

Disse foretrækkes når du vil. Grå bejdset bambus rullegardin. Gardinet tilfører en fantastisk dejlig og varm stemning til rummet. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Velg blant alle våre gardiner her.


Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende. Normale bambus rullegardin (bambusgardiner). Du kan se mekanikken. Ledningen er på høyre side. Alle bambus blinds har bremser.


Bambusrullegardin

Rull opp dem og stoppe når som helst. Designet så de passer ind i den skandinaviske stil. Mange af varianterne er udstillet i vores showroom. Kjøp roll up gardiner i bambus i nettbutikk. Mørkleggende rullegardin.


Gjør soverommet mørkt og behagelig å sove i ved å henge opp tykke, mørke gardiner. Våre mørkleggene rullegardiner gir en behagelig. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål.


Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Unngå ubehagelig sol. Vi har parasoller, rullegardiner og tilbehør til lave Biltema-priser.


Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du moderne minimalistiske løsninger eller ønsker du funksjonelle gardiner, så har vi løsningene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg