tirsdag 19. januar 2016

Plissegardin kid

Billigste på det norske markedet. Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Ett skjema-flere tilbud fra lev.


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål. Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy. Stoffkvaliteten velges under Farge og er merket Honeycomb.


Vi viser deg hvordan du enkelt kan tilpasse plisségardinene våre til å passe ditt vindu. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Snoren er gjemt inni.


Plissegardin kid

Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn. Plissegardiner har mange fordeler. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Gratis fargeprøver, prisgaranti og års garanti og reklamasjonsrett.


Kjøp plissegardin i standard størrelser i vår nettbutikk, eller kom innom en av våre butikker. Gardinene kan strekkes ut med en wire som sikrer at de ikke bøyes på midten. Solavskjerming til meget lave priser. Plafond plissegardin betjenes ofte med en betjeningsstang. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Plissegardin kid

En plissegardin passer inn nesten overalt, fra soverom til kjøkken og stue. Vårt brede utvalg kvalitetstekstiler i stilige farger gjør det mulig å matche de fleste vegger og interiør. Visor lystette plissegardiner har europeisk produserte innsatsvarer av meget god kvalitet. De beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Når du skal velge gardiner.


Før du velger gardiner, bør du tenke over hvor i boligen de skal henge og hvilken funksjon det er viktig for deg at gardinene skal ha. Les om produktet og se bilder i galleriet her. Det gir samtidig gardinen et minimalistisk uttrykk og gjør den velegnet til rom med liten plass, eller der gardinen skal passe inn med en klassisk nordisk innredning. Duotex har høy kvalitet på produkter til innvendig solskjerming som passer nesten alle vindustyper. Stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker.


Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Få nøyaktige mål og gratis montering av våre fagfolk.


Se vårt utvalg av enkel og dobbel plisse her! Her finner du vårt utvalg av flygende plisségardiner. Fordelen ved denne plisségardinen er, at den kan innstilles i presis den posisjon som ønskes.


Den kan trekkes både ovenfra og ne samt nedenfra og opp. Den flygende plissegardinen er også kaldet UpDown plissegardin. Bemerk: Vi tilbyr flygende plissegardiner opp til 1cm.


Vi tilbyr også MÅLTILPASSET SOLSKJERMING Dekorativ og funksjonell solskjerming SAGA LYSTETT RULLEGARDIN med stålkjedetrekk. NorDan persienner Her har du persiennene som passer perfekt til de fleste NorDan vinduer og dører. Og du får dem selvfølgelig nøyaktig tilpasset etter mål. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Plissegardin kid

Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Velg blant alle våre gardiner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg