mandag 18. januar 2016

Akrylmaling utendørs

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Den holder særdeles godt på farge og glans, og malingen hverken falmer eller kritter. Den malte flaten angripes i liten grad av sopp og grønske, og gulner heller ikke over tid. Det faktum at akrylmaling er vannløselig settes pris på av mange.


Det betyr nemlig ikke bare enkel rengjøring av pensler og annet utstyr, men også at dette er en svært tilgjengelig hobby som kan bedrives nær sagt hvor som helst.

Jotun Mur Akryl Maling er en silkematt, værbestandig akrylmaling til utendørs bruk for beting, sementplater, eternitt (ikke Supereternitt) og på sementrik puss. Når du kjøper Utendørsmaling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. De produseres vanligvis som vandige dispersjoner, akryllateksmaling. Pensler og utstyr rengjøres med vann før malingen er tørr. Tørket akrylmaling er vannfast.


Alle farger kan selvfølgelig blandes innbyrdes. De kan også tynnes ut med vann eller tilsettes medier. Malingen kan benyttes på de fleste fettfrie, absorberende underlag.


Er alkaliebestandig, og derfor egnet til veggmalerier utendørs.

Vi har sett på av de mest seiglivede mytene om terpentinoppløst alkydmaling og vannfortynnet akrylmaling. Den generelle regelen er at man kan male med akrylmaling på både akryl og olje, mens man kan kun bruke olje på tidligere oljebehandlede flater. I hvertfall sier både lærebøkene og proffselgerne det, men kjenner jeg dette forumet rett så er det sikkert noen her som får alt mulig rart til å fungere. Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling, slik som en akrylmaling for mur.


Da kan ikke fukt og forurensninger trenge inn og ødelegge armeringen, mens fukt inne i betongen slipper ut. Til utendørs bruk tilsetter man imidlertid zinkhvit maling i blandingsforholdet 2dl sink til liter maling eller liter sink til liter, for å hindre svartsoppoppvekst. Alle produsenter har litt ulike anbefalinger, det betyr ikke at noe er feil, hver enkelt maler hadde også sine egne triks i gamle dager som de holdt hemmelig. Finn Utendørs Murmaling. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Denne typen maling er basert på 5– terpentin, og kan tynnes. Tinova Exterior er vannbasert akrylmaling fra Nordsjö. Malingen egner seg til utendørs maling av treverk, men kan også brukes på betong og forsinkede overflater.


Akrylmaling brukes mest innendørs, og er mindre egnet til utendørs bruk. Ved riktig forberedelse av grunnlag og påføring har malingen et vedlikeholdsintervall på inntil år. Det kan faktisk ikke sammenlignes, sier han, og viser til sitt eget hus som han malte utvendig med vannløselig.


Han ser store forskjeller på fargebestandigheten, mener han.

De verste malingstypene for utendørs bruk. Her er produktene som får karakteren ikke anbefalt fra Folksam, etter to års test. En akrylmaling faller under blant vannbaserte malinger.


Malingstypen regnes som luktsvak og mer miljøvennlig. Svanemerket og EU-blomst). Og har gjort hverdagen betraktelig bedre for yrkesmalere og personer ømfintlig for dunsting under malejobben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg