fredag 29. januar 2016

Duft til hjemmet

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Eksklusive dufter til ekstremt lave priser.


Alle de kjente merkevarene!

Finn Duft Til Hjemmet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven.


Handle raskt på nettet. Duft til hjemmet Et fyrverkeri av dufter og parfymens mosaikk. Her møtes krydder og frukt som danner delikate og spennende duftsammensetninger.


Dette er dufter til bruk i hverdagsrom, ba skap eller soverom.

Her finner du et utvalg av forskjellige produkter som er spesielt utviklet for å gi en herlig duft til hjemmet ditt. Et duftlys er perfekt for å skape hygge og stemning, duftpinner for å ha den subtile tilstedeværelsen av ønsket duft og romspray er alltid praktisk å ha for hånden og gir ønsket resultat raskt og effektivt. Vi har en vid kolleksjon av dufter til hjemmet i forskjellige retninger. Appelsiner og nelliker har en frisk, oppkvikkende og søt lukt du lett kan ta i bruk for naturlige dufter i hjemmet.


Stikk den spisse enden av nellikene inn i appelsinen og plasser flere i små boller rundt hjemmet. Den nydelige duften dette skaper kan vare i flere dager eller uker. Et av de beste tipsene er å lufte godt. Det gir også bedre og sunnere luft inne.


Det beste er å lufte raskt og effektivt, gjerne 5-minutter daglig. En skikkelig gulvvask med grønnsåpe er også et av favorittipsene mine. Gjør hjemmet ditt innbydende med en herlig duft som skaper trivsel og en berologende følelse. Omgående leveranse og fri frakt over 499kr. Stort utvalg av duftlys.


Fyll rommet med behagelig duft. Våre duftpinner gir en varm og balansert duft av lavendel, honning og tre eller en krydret duft av bergamott og te med varm melk. Hvis du setter de dekorative duftpinnene i en vase, vil de skape en behagelig og hyggelig stemning for eksempel i gangen, på badet eller på soverommet.


Vårt skreddersydde utvalg av dufter til hjemmet – inkludert duftlys, diffusere og romspray – vil fylle hjemmet ditt med varme og beroligende dufter.

Provence har å by på – gjestfrihet på sitt beste! Herlige og velduftende duftpinner og romspray fra merker som Voluspa, Ecoya og Molton Brown. La de ulike duftene sette stemningen i de ulike rommene i hjemmet ditt, enten du foretrekker deilig guavanektar vevd sammen med en søthet av litchi eller prudlende prosecco med et hint av friske roseblader. Limoncello er en likør med en dyp og naturlig sitron duft , opprinnelig produsert på Amalfikysten. Den søte, syrlige og forfriskende duften.


Gjør den til en pulserende, forfriskende og spennende frisk duft. Durance har mange nydelige dufter til hjemmet. Det finnes Duftlys, Dekorative hjemmeparfymer i ulike størrelser, refiller, romspray og duftoljer. Bambus pinner settes ned i flasken og romparfymen trekker opp i pinnene. Dette gir en jevn og delikat duft i rommet.


Hvor sterk duft man ønsker i rommet reguleres av hvor mange pinner som blir satt ned i hjemmeparfymen. Plasser friske, søte og milde dufter i huset for å få en god aroma og et innbydende hjem. Velg blant våre mange dufter i eksempelvis sitrus, lavendel, mango og. SIDE2): Mange forbinder julen med en spesiell duft , og det er kanskje ikke så rart for det er i høytiden vi ofte fyller hjemmet med ulike dufter.


Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå! Duft er også en fin måte å skape stemning på, og kongerøkelsen er kanskje det mange forbinder med nettopp julen. Duftoljen helles på T-lysbrenneren og kan blandes med vann for å gi en mildere duft.


Gir en fantastisk duft i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg