tirsdag 26. januar 2016

Jotun gustaviansk blå

En gråaktig blå tone. Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå, beskrevet over. Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger.


Dette er en lysere variant av Gustaviansk Blå. En klassisk blå favoritt gjennom mange år. Den er varm og lun i uttrykket med sin røde undertone. Select another country for your data sheet. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Den är varm och behaglig i uttrycket med sin lite röda underton. En varm blå färg med en röd. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå. Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten. Ved å bare male én vegg, blir ikke rommet for mørkt og dystert, men bidrar heller med en fin dybde.


Jotun gustaviansk blå

Jeg skal male et par vegger i stuen, og ønsker en gråblå (mest grå) farge. I butikken fikk jeg anbefalt fargen Gustaviansk blå, og på den lille fargelappen jeg fikk med meg syns jeg fargen så veldig riktig ut. Stuen er i mellom disse to rommene og står når for tur.


Jeg lurer på om det finnes en farge mellom disse to som hadde passet? Tak og lister er helt hvitt. Men det er en brytsningspanel som er malt i klassisk hvit, tenkte i utgangspunktet å ikke male den.


Jotun gustaviansk blå

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Fargekartet kan du enten hente hos din nærmeste fargehandler eller du kan bestille det på jotun. I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan selskaper i land og representasjon i over land. Bildresultat för jotun gustaviansk blå.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Blå vegger malt i fargen Denim Drift fra Nordsjö er beroligende og. Her kommer det noen rykende ferske bilder fra soverommet.


Den blå veggen er malt i gustaviansk blå fra Jotun. JOTUN LADY SENS Våre vakreste farger, Volum 1. Vi elsker fargene san sjøgløtt og sjøsmarag og de passer så utrolig fint sammen. Se også på den gustavianske blå der, er ikke den nydelig? Lisbeth peker bort på veggen, og alle sukker seg enig. På utsiden av kontoret står en liten collage med forskjellige Lady Now-farger.


Jotun gustaviansk blå

Se på denne støvrosa. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Valgte Jotun Sens i den matteste glansgraden. Bildene fra svigermor ble enda finere med den blå bakgrunnen. Nå er neste prosjekt å male et gammelt skatoll som også skal få plass på barnerommet.


Jotun gustaviansk blå

Tenker å male den ene veggen på barnerommet i den fargen. Den er lyseblå, men ikke for baby blå - sikkert fordi det er litt grått i den. Male kjøkkenet i denne fargen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg