torsdag 14. januar 2016

Sommersne jotun

En helt lys, greige farge. Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom. Sommersne er derimot lekker til Kalkgrå. DRYGOLIN Pluss Oljemaling - Husmaling med ekstra beskyttelse.


Sommersne jotun

Kokos kan også være et alternativ. Mens du maler med din fargefavoritt setter du døren på gløtt og lar sommerens mange dufter fylle rommet, – for når du maler med Sens, finnes ingen malingslukt, ingen skadelig avdampning og ingen løsemidler. Jotun SENS, er ganske enkelt verdens mest helsevennlige maling. Du kan lese mer om SENS her. Hei Hilde, det er vanskelig å si noe sikkert ut fra bildet, så det er viktig at du selv vurderer fargene hjemme hos deg.


En svakt gråaktig hvit tone. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem.


Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Fargepalett fra Jotun Lady - Reflecton of time Reflections of Time gir deg sofistikerte blåtoner i nydelig samspill med varme nøytraler og gyldne nyanser.


Inspirasjonen hentes fra tidligere tider, og en unik atmosfære preget av nostalgi og sanselighet oppstår når ulike stilretninger møter hverandre. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish.


Sommersne jotun

Men Jotun har mange fine Hvitfarger, som blant annet heter sommersne. Bomull, Chi, Eggeskall og hvit narciss. Vi skal pusse opp landstedet vårt- huset der hvor mormor og morfar har bodd.


Blått har alltid vært roens farge. Dette er SÅ VANSKELIG! Vi har brukt lang tid på å kikke gjennom Jotun sitt fargekart, huket av på de mest aktuelle fargene og vært på fargerike og kjøpt med prøver på en hel haug til både stue, soverom og jentene sitt rom. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Sommersne jotun

Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Nå er vi igang igjen med favoritthobbyen min, oppussing. Fargene kan blandes i LADY Minerals. Denne gangen skal soverommene våre få ny farge, alle i den lyse fargen ‘ sommersne ’ fra Lady.


Jentene og Marcus sitt rom ble malt i ‘gustaviansk blå’ (bildet over) som jeg i ettertid har skjønt at er for mørkt for rommene. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , liker å teste ut fargene hun anbefaler. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene.


Sommersne jotun

Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg