fredag 15. januar 2016

Kjøkkenhåndkle lin

Den offisielle Damask nettbutikken. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kjøkkenhåndkle lin

Kjøkkenhåndkle i lin fargen nude. Den har en smart oppheng i skinn så du slipper at den stadig vil falle ned på gulvet. Et kjøkkenhåndkle i lin er praktisk og bruke siden lin er et materiale som tørker veldig fort. Mennesker har brukt materialet lin i flere tusen år, og vi kan godt forstå hvorfor. Det er et materiale som ikke loer i det hele tatt, noe som gjør kjøkkenhåndklær i lin perfekt til å tørke for eksempel glass eller skåler med.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Flott kjøkkenhåndkle i 1 ubleket lin fra Växbo Lin. Håndkle er natur, ubleket med en bred farget stripe nederst.


Vi har tre varianter: en med blå stripe, en med sort stripe og en med hvit stripe nederst. Gult kjøkkenhåndkle i fin lin -kvalitet fra Trend Design. Linet er forvasket for å gjøre de myke og deilige fra første stund.


Derfor egner materialet seg veldig godt til håndklær. På jakt etter et flott og stilig kjøkkenhåndkle ? Hos oss finner du et stort utvalg kjøkkenhåndklær i forskjellige farger og mønstre i god kvalitet. Egner seg like godt til å tørke av glass og gryter som til å tørke hendene. Nettbutikk med mye personlighet!


Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris. Linproduktene våre produseres i hel- lin , den er av veldig god kvalitet og kan nesten vaskes uendelig. Vi har tilgang til et stort fargespekter som kunder kan bestille et visst antall av, om ønskelig og etter avtale. Lin har som kjent god absorberingsevne.


Stort utvalg interiør til kjøkken. Forklær, grytekluter, kjøkkenhåndklær, kjøkkenkluter, stolputer og andre spennende kjøkkenvarer. De fleste som eier et kjøkkenhåndkle i lin vil heller ha ett godt linhånkle enn i bomull.


Kjøkkenhåndkle lin

Et slitesterkt kjøkkenhåndkle med et enkelt og tidløst uttrykk i fargen dus blå. Lin er et naturprodukt som er miljøvennlig og. Stilige og elegante kjøkkenhåndkle i lin og bomull, finn ditt design som passer inn i ditt kjøkken. Trykket med miljøvennlig farge. Kan vaskes på grader.


Påsydd etikett på den ene siden. Håndklene har teksten Nå skal vi nyte vårs nederst. Produktinformasjon: Grønn og grå - lin rayon. Blå, lys blå og beige – lin bomull. Dette produktet er håndlaget og naturlige variasjoner vil forekomme.


Kjøkkenhåndkle lin

Hempen kan brukes til å henge den opp når den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg