tirsdag 19. januar 2016

Inne planter

Inneplanter skaper et levende hjem og gir bedre luft. Med levende planter i hjemmet får du et renere og friskere innemiljø. En ekstra funksjon de grønne plantene har, er at de gir rommet de står i et roligere og friskere preg.


Sliter du med å få plantene dine til å leve lenge? Her er en oversikt over lettstelte grønne planter for deg uten grønne fingre. Ny blogg for alle hageglade!

Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips. Alt om planter , blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Vindusblad er blitt en meget populær grønnplante som vokser som en klatreplante og danner mange luftrøtter. Dette er en lettstelt plante som trives med mye lys.


Seks fine inneplanter som er noen skikkelig tøffinger, og tåler både ujevn vanning og lite lys. Bonytt Rom1Maison Boligdrøm. Vi har et stort utvalg av inneplanter.


Alt fra mini ildtopp til store grønne palmer.

Spør oss om blomster og planter , vi kan skaffe de fleste planter året rundt. Du trenger ikke å ha grønne fingre for å få frodige planter. Med litt gjødsel i vekstperioden og en dusj en gang i mellom vil plantene klare seg godt i stuen.


Noen prydplanter har pollen som kan gi fra seg allergener. Hos oss finner du mange varianter som passer til både plantene dine og innredningen ellers. Andre gir allergiske plager fordi de inneholder aktive allergener i bladverk og plantesafter. Jeg har brukt dette rådet i mange år, og fikk det av min mor som fikk det av sin mor, forteller Karin Hansen.


Hun var svært plaget av småfluer for. Disse plantene er blant de mest luftrensende og fuktighetsgivende i vårt innemiljø. Planter som renser luften.


Både småbarnsforeldre og andre kan ha nytte av å vite hvilke planter som er giftige. Nedenfor har vi listet opp noen av de giftige plantene vi oftest finner i. Kanskje vi kan dele erfaringer med hverandre ,feks hva vi gjør for å få de forskjellige planter til å trives ,Kjekt med nye koster. Sunne potteplanter Enkle tips til friske potteplanter Med disse tipsene fra hageekspertene får du friske og grønne potteplanter.


Liste over giftige planter ute og inne Alle foreldres skrekk Barnet ditt har rester etter en plante i munnen og symptomer på forgiftning. De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel. Dessuten visner de jo aldri.


Det fins mange forskjellige insekter or sykdommer som kan gjøre skade på planter , og sikkert hundre ganger så mange råd om hva som kan gjøres for å bli kvitt dem.

Velg trygge inneplanter og blomster Selv om du reagerer på enkelte planter eller blomster, er det ingen grunn til å miste gleden over å pynte fordi det finnes et hav av alternativer til de som skaper snørr og tårer. Høst og vinter står for døren, og når vi fyrer mye, blir det ofte dårligere luft innendørs. Men med grønne planter kan inneklimaet faktisk bli bedre. Tastatore AS ved Tore og Bjørnhild Fjeld.


Det er ikke tillatt å kopiere noe innhold fra disse sidene uten egen avtale. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. De tåler ofte mindre lys om mindre vann.


Grønne planter skaper fylde og høyde inne. Tabellen under gir oversikt over de vanlige plantene og deres behov, det er. Jeg sjekker også om det er på tide med ompotting. De fleste inneplanter har godt av å få en litt større potte en gang i året og dette er en fin tid å gjøre det på. Jeg trekker da planten forsiktig ut av den gamle potten og bruker fingrene til å fjerne den gamle jorda og døde røtter.


De fleste stueplanter er lite farlig å smake på, men det finnes også planter som kan gi forgiftninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg