tirsdag 26. januar 2016

Flugger oljedekkbeis

På utkikk etter oljedekkbeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Julekampanje Få det fint til jul. Et vakkert tak er prikken over i’en og kan gjøre rommet både større og lysere. Med Flutex 2S får du en pen, helmatt og.


Vedlikehold treverket, så slipper du å male oftere enn nødvendig. Gjennomgå treverket hvert år, vask ev. Når du vil beskytte treverket, må du samtidig avgjøre om du velger å male med trebeskyttelse som er vann- eller oljebasert. Finn ut hva du skal velge til ditt.


Det var da Jarle malte det andre strøket med oljedekkbeis på huset sitt at han oppdaget problemet. Så fikk jeg et merkelig resultat som du ser. Det er akkurat som det blir hull i malingen, forklarer Jarle. Oljedekkbeisen er dekkende, det vil si at likevel vil noe av treets struktur være synlig. Med oljedekkbeis får du lengre vedlikeholdsintervall enn med beis, det normale er fra til år.


Både oljedekkbeis og oljemaling gir en dekkende film, men maling gir en tjukkere film og har lettere for å flasse enn dekkbeis. Det skyldes at den tørker ut i sola og blir sprø. Men den flasser ikke om grunnarbeidet er godt og den ikke står for lenge. Etter 80-tallet har det gått stadig mer oljedekkbeis på bekostning av oljemalingen. Eller besøk en av våre butikker.


Kjøpte en rimelig oljedekkbeis som var løsemiddelbasert og av kjent fabrikat. Generelt frarådes det å male terrassen, men i mitt tilfelle var det likevel beste alternativ, siden det var mye mørk terrassebeis igjen i treverket, slik at nytt lag med lys terrassebeis ikke var en aktuell løsning. Oljebasert trebeskyttelse forlenger levetiden til slitt og skadet treverk. Tilbudet gjelder i perioden 31.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. All dekkbeis fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. Oljedekkbeis er en dekkende behandling for treverk, som fremhever treets struktur.


Norge blir hvert år behandlet med DRYGOLIN. Beckers har bred kunskap om farger og maling. Her finner du tips om maling av høyeste kvalitet for maling til innendørs og utendørs.


Påfører først jotun visir olje grunning (piggmentert for å se hva som er grunnet). Drygolin oljedekkbeis er litt tung å påføre (litt som trelim i konsistens). Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge. Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet.


Det svenske forsikringsselskapet Folksam gjør jevnlig ulike tester av produkter som er viktige for forbrukere, som for eksempel hjelmer, bilbarnestoler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg