onsdag 6. januar 2016

Syrin farge

Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Ungarsk syrin blomstrer senere enn vanlig syrin og er ikke så invaderende, ettersom den ikke greier modne frøene i vårt klima.


Blomstene er rødfiolette utenpå og lysere inni. Den er løsere i veksten enn de andre syrinene, men du kan jo bruke den som en del av en buskgruppe for å få litt fargevariasjon.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Lingarn i en fin syrin farge i tre forskjellige tykkelser. Passer godt for veving, brodering, hekling. En fargekode i vår fargekatalog tilsvarer 3(4).


Det finnes ulike navnsorter av syrinhortensia, som har litt ulike farger på høybladene og litt ulik blomsterhodestørrelse og form. Ren art syrinhortensia, avblomstret, kan stå sånn i lang tid. Disse blomstrer noen uker senere enn vanlig syrin , og trives godt over hele Norge.


Hvis du er så heldig å ha syriner i hagen, så er du sikker klar over at det lønner seg å beskjære dem en gang i blant.

På denne måten får du det. Opprinnelig utbredelse for vanlig syrin var Sørøst- og Øst-Europa, men utstrakt planting har gjort at den nå finnes som forvilla eller naturalisert mange steder i Europa. Mange kultivarer i handelen med farger fra hvitt over rosa til blåfiolett.


Sorter med fylte blomster finnes. De podede syrinene har ofte rikere blomstring, kan ha fylte blomsterstander, kraftigere farger , kan dufte litt mindre enn de rotekte, men er generelt enklere å holde styr på enn en rotekte syrin som setter masse rotskud ofte så sprer de seg ut i plener og nærliggende bed. Det er et enormt utvalg av rhododendron, med alt mulig av høyder og farger og størrelse på blader og blomster. Herdighet varierer med art og kulitvar, og du finner rhododendron med herdighet opp til H5.


De fleste i salg i Norge ligger vel mellom Hog H5. Azalea er en spesifikk type rhododendron. Foto:Jotun En lys lilla tone.


Noen følte nok at lilla hadde vært synlig veldig lenge, mens andre rett og slett bare misliker fargen. Men så har du de som virkelig elsker fargen. Syrin - skrå striper.


I den berømte romanen Dr. Trenger sur jord for å trives. Her finner du varer som er nedsatt i pris! Det kan være grunnet utgående produkter, restpartier, feilvarer eller vareprøver.

Flere arter dyrkes som prydbusker i Norge. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp.


Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Når du justerer fargen ved hjelp av fargefeltet og skyvekontrollen for farge , justeres de numeriske verdiene tilsvarende. Fargeboksen til høyre for skyvekontrollen for farge viser den justerte fargen i den øverste delen, og den opprinnelige fargen i den nederste delen.


Hvis fargen ikke er websikker eller ikke er trykkbar , vises varsler. Klipper du den nå mister du selvsagt blomstringen på de grenene, så du kan vente til etter blomstring. Hvis dette er en eldre syrin er det lurest å foryngelsesbeskjære den. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Julekampanje Få det fint til jul. Et vakkert tak er prikken over i’en og kan gjøre rommet både større og lysere. Med Flutex 2S får du en pen, helmatt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg