onsdag 27. januar 2016

Skrivebord dansk design

Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her! Bord til lave priser. Moderne skrivebord gir deg et produktivt arbeidsområde. Muuto er designet av TAF architects, som har tegnet et stilrent bord med vakre proporsjoner.


Det har et nesten anonymt uttrykk, men med vakre detaljer. Her finner du blandt annet moderne, skandinaviske og rustikke skrivebord i forskjellige designs , matrialer og størrelser.

Du kan for eksempel finne konsollbord og skrivebord fra brands som House Doctor, by Tika, Hübsch, LaForma og TemaHome. Vi har et stort utvalg av skrivebord og noe for en hver smak. Funktionalistisk skrivebord bestående af en kassette-formet overdel af træ med indfældede skuffer og et understel af stål. Skrivebordet er tegnet af den danske arkitekt Bodil Kjær. Se flere møbler på bobedre.


Vi fører et udvalg af sofaborde, sideborde, skriveborde i lækkert dansk design og skønne materialer. Uanset om du leder efter et sofabor sidebor indsatsbord eller skrivebord kan finde det her. Personlig indretning.

I den personlige indretning kan såvel et sofabord som et skrivebord gøre stor forskel. Her har vi samlet vårt utvalg av skrivebord i ulike utførelser. Du finner skrivebord i eik, skrivebord i teak, skrivebord i svart – ja, alle mulige design på skrivebord som du kan tenke deg. Uansett hvilken innredningsstil du foretrekker, er vi sikre på at du vil finne et skrivebord som faller i smak her. Et godt kontor er basert på et godt skrivebord.


Skap et praktisk og inspirerende arbeidsrom. Se utvalget av flotte løsninger for hjemmekontoret. Her finder du både spiseborde, sideborde, sofaborde, skriveborde og meget andet. Vi stiller høje krav til de borde vi forhandler, og udvælger sortimentet af borde ud fra følgende kriterier: Solidt håndværk, gennemført design , forbedret funktionalitet og tidløs skønhed. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! I Nyt i bo finder du det bedste inden for dansk design. Design møbler med sjæl. Hvis du sætter pris på kvalitet og godt håndværk, er nyt i bo lige noget for dig. Stort utvalg på nett!


Kjøp innredning til lave priser. Våre skrivebord er testet og godkjent for offentlig bruk og oppfyller kravene til sikkerhet, holdbarhet og stabilitet. Våre serier BEKANT, GALANT og IDÅSEN byr på flere ulike skrivebord og har års garanti.

Les mer om garantien her. Du kan planlegge din egen skrivebordsløsning her. Et klassisk, tidløst design , der passer perfekt ind i den nordiske stil – et skrivebord , der ikke behøver blive gemt væk på et rodet kontor, men kommer allerbedst til sin ret i hjertet af dit hjem.


Kjellmann leverer lekre skrivebord for deg som skal jobbe hjemmefra eller som innreding av kontormøbler på din kontorarbeidsplass. Mange formål, men gjennomgående funksjonelle møbler av høy kvalitet og moderne design. Vi producerer danske kvalitetsmøbler som for eksempel spisestuestole, spiseborde, sofaborde og vitrineskabe. Did you know that sustainability is the starting point for everything we do - all the way from the materials, packaging, transportation and to the final piece?


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. De riktige kontormøblene sikrer gode arbeidsforhold og dermed optimal produktivitet på hjemmekontoret.


Hos oss finner du alt fra enkle databord med minimalistisk design til praktiske arbeidspulter med smarte løsninger som skuffeseksjon og hyller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg