fredag 8. januar 2016

Jotun lady pure color

Jotun lady pure color

Finn Pure Color Tilbud. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende.


Vår vackraste väggfärg någonsin har blivit ännu vackrare - med ett ännu mattare, exklusivt utseende. Når sterke fargetoner med dybde møter robuste, maskuline elementer oppstår en ny industriell revolusjon. Les tester og omtaler før du kjøper. Marine, Protective and Powder Coatings.


Vårt mål er at fargekartet også skal være en praktisk guide, og et unikt verktøy, når det kommer til å skape et ekte hjem, sier Lisbeth Larsen, som oppfordrer deg til å velge farger som gjenspeiler din personlighet og forteller din historie. En dyp blåtone med et svakt grønt hint av magi som skifter uttrykk gjennom døgnets timer. Fargen er hentet fra vårt nye fargekart som kommer snart – fra paletten Urban Casual. Den unikke farvegengivelse giver et sobert og sanseligt udtryk. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene.


Akrylbasert veggmaling fra Jotun i serien Lady Pure Color med supermatt finish, som anvendes til innendørs bruk i tørre rom. Denne veggmalingen gir en unik fargeopplevelse og har et flott supermatt uttrykk. Malingen skaper en behagelig atmosfære.


Jotun lady pure color

I tillegg har malingen en høy slitestyrke og en rengjøringsvennlig overflate, slik at dine vegger vil holde seg flotte i lang tid. Denne kraftfulle fargen er fra det nye fargekartet vårt og gir referanser til høy himmel og åpent hav. Lady Pure går for å være den vakreste malingen til Jotun , som nå har ytterligere blitt forbederet. Lady Pure Color gir et supermatt eksklusivt og elegant utseende, samtidig som malingen gir en unik fargeopplevelse. Dette er malingen for deg som ønsker et perfekt.


Den gir en unik, vakker fargeopplevelse og den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere. Jotun Lady Pure Color er den vakreste veggmalingen noensinne. Glansgraden supermatt er en stilig og moderne look.


Jotun lady pure color

Veggmalingen gir et perfekt sluttresultat, i tillegg er den enkel å rulle og den tørker fort. Se interiørarkitektens respons når hun fikk testet den nye malingen. Akkurat slik du vil ha den.


Når du først har funnet den perfekte fargen, er det jo viktig at den blir akkurat slik du vil ha den. Takket være Jotun Fargetrygghet vet du, at når du velger våre malinger, blir veggfargen nøyaktig lik lamellen slik du ser den i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg