tirsdag 12. januar 2016

Butinox maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1.

Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet.


Les tester og omtaler før du kjøper. BUTINOX STUE OG SOV MATT er en inneklimavennlig, luktfri og deilig matt maling som passer perfekt å bruke på soverom. Visste du forresten at graden av gulhet i lyset, vil påvirke hvordan du oppfatter fargene på vegger og tak?


Ta gjerne en test eller flere før du maler.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her! Scanox Meny Hovedmeny.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Finn og kjøp produktene du trenger fra BAUHAUS. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Malejobben innebærer som oftest mer enn selve malingen.


Planlegging og skikkelig forarbeid er helt avgjørende for et vellykket sluttresultat. Kom innom XL-BYGG, så får du tips, maling og tilbehørsprodukter som gir deg grunnlaget for et perfekt sluttresultat! Værslitt treverk slipes ned til friskt treverk.


Det fins et hav av forskjellig inne- og utendørsmaling og beis. Men det er også malingsprodukter som gjør det enklere for deg å velge riktig. Benytter du denne serien så får du års skriftlig garanti på farge og glans til hele huset.


Smart flow technology gir suverene påføringsegenskaper som forenkler malingsarbeidet. Butinox Sopp- og algedreper påføres. Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg