onsdag 20. januar 2016

Drygolin maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Malepensler, malekoster rens mm. MAXBO - Klart du kan!


Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen.

Når du velger en maling for vinduer, dør og detaljer fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling , Vegg, Utendørs, 9L,. En ny moderne oljemaling. Meget værbestandig beskyttelse.

Holder fargen lenge og har høy glans. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Moderne vannavissende teknologi. Hos Maxbo finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske klimaet. Værbestandig oljemaling for utvendig treverk.


Tilsatt sopphindrende midler. Kan også brukes som toppstrøk på stål og andre metaller. Vi selger kun hvit maling på nett. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling.


Kjøp på nett eller i butikk. Visir oljegrunning benytte før påføring av dekkbeis og maling. God utflyt sørger for et jevnt og pent resultat. Malingen er enkel å påføre og har gode heftegenskaper.


Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller.

Kan man bruke dekkbeis evt. Oljemalingen er spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Den fremste fordelen med alkydmaling er at den trenger noe inn i treverket og beskytter svært godt mot fuktinntrengning. Alkydholdig maling gir også en blankere overflate med bedre utflyt og færre penselstriper sammenliknet med akrylprodukter. Dekkplast,-filt og papp.


Deretter går du over med en stiv børste for å fjerne løse trefibre. Selvfølgelig er det også av stor betydning å benytte godt verktøy. Er det mye av dette, grunner du med VISIR OLJEGRUNNING på de områdene som har bart treverk, før du påfører maling som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg