fredag 22. januar 2016

Frosting av glass folie

Folie er en effektiv og måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Konturskjæring av frostet folie Ved å skjære ut mønstre, striper eller andre elementer kan man skape flotte effekter som gir et delikat og profesjonelt uttrykk av et kontorlokale.

Velg Lengde og antal, så sender vi til deg. Sandblåst glass er kjipt med tanke på flekker og unger med skitne fingre siden den ru overflaten er vanskelig å gjøre ren, men det er ellers en fin metode. På det lille vinduet ville jeg absolutt satset på å lime på en folie. Vindusdekor, frostet folie , reklame på vindu, frostet glass og klistremerker til vindu er produkter som gjør din bedrift synlig. Vi kan printe, skjære og montere.


Det fine er at folien slipper inn lys og pynter opp, samtidig som den. Vindu frosting eller vinduet film fungerer omtrent som et klistremerke. Vær nøye når du skjærer til og bruk blanding av Zalo og vann som du spruter på under folien.

Folien kan dekke hele eller deler av vinduer og glassfelt. Forsinkelser kan forekomme pga. Frosting av vinduer er populært. Er det nødvendig å dele leveransen opp i flere leveringer, dekkes de ekstra fraktkostnadene av JYSK. Vi gjør oppmerksom på at uavhentede varer blir belastet med den opprinnelige fraktkostnaden på bestillingen.


Dette gebyret dekker våre kostnader ved behandlingen av returen. Solskjerming og innsynsbeskyttelse integrert i glass. SmartGlass skrus raskt og enkelt av og på ved hjelp av bryter eller sensor. Leveres i to hovedvarianter: SmartFilm til eksisterende glass og SmartGlass - glassruter med ferdig integrert SmartFilm.


Ingen bevegelige deler. Man kan også printe på frostet folie , og dette gir et ganske dust, men lekkert resultat. Klistermærker og skilte på foliekniven.


Folien benyttes som hel eller delvis skjerming, og kan leveres som heldekkende folie , eller med utskjært mønster, striper, eller annet design som man ønsker. Dette ble kjøpt på Maxbo, og er også helt greit. Men dette gir noe mer innsyn, og var litt vanskeligere å sette opp.


Vi printer og skjærer ut din profil og ditt design i alle størrelser. Fra små klistremerker til dekorskilt og større profiler av f.

Folie kan forandre veldig mye, og gjøre din reklameplass helt spesiell og unikt. Med frosting kan vi lage unike skilt og plaketter med f. Et enkelt tiltak som fornyer hverdagen. Den kommer stakk til et glanset papir overflate som du skrelle den av og bruke den til et vindu.


Ultrafiolett lys og normal slitasje slutt ta sin effekt på vinduet frosting. Når glasuren ikke lenger ser bra ut, er det på tide å fjerne det. Limet kan den løsne fra frosting og hold deg til vinduet under fjerningen. Totalt beskyttelse mot innsyn kan man dessverre ikke oppnå, verken med frostet folie eller frostet glass.


Hvis dette er ønske, så må det brukes ugjennomsiktig glass eller - folie mot innsyn, men denne vil redusere gjennomgang av dagslys betraktelig og formørke rommet. Det gjør at folien sitter lenge. Metoden bidrar til at folien sitter godt på glasset, samtidig som den gjør at folien enkelt kan tas ne oppbevares og festes igjen når du vil.


Med LineaFix drar du av beskyttelsesfilmen på baksiden, og fester den enkelt til en ren overflate med såpe og vann, forklarer Jan Ole Sæløen i Inspirasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg