onsdag 13. januar 2016

Retro kommode

Velg en kommode som passer både deg, klærne dine og den plassen du har. Hos RETROEN i Veksø finder du altid den kommode , du søger til dit projekt. FINN er hele Norges markedsplass. Finn en unik retro-kommode eller spar penger på en populær IKEA- kommode.


Thames er en retro kommode i flere farger, i et morsomt design. Med skuffer i forskjellige farger.

Sett litt liv i tilværelsen med denne kommoden. Leveres ferdig montert, Kun benene skal monteres. Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil. Eller en lang kommode til et større og avlangt rom?


En høy, smal kommode er et bra alternativ i rom med begrenset plass, for eksempel som kommoden til gangen. Om du trenger en stor kommode så kan du velge å bygge på lengden eller på høyden. Retro kommode med skuffer MEZO KM-Leter du etter det originale møbelet? Mezo kommode nyter øyet takket være sin opprinnelige form og bruk av laminater av forskjellige farger og teksturer.


Klikk her for å se utvalget vårt av Retro skap og kommoder i teak, pallisander og eik.

Kanskje trenger du en smal kommode , eller en stor og bred kommode med mye plass. Vi har kommode til barnerom, soverom og gang. Se vareutvalget vårt her. Alltid lave priser og et stort utvalg!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Grå kommode er favoritt av fans av moderne rom. Leter du etter en modell som vil gi et stilig vintage tema til ditt interiør - fokus på retro kommode. Velg din drømmemodell og nyt den ekstraordinære organisasjonen og elegansen i ditt interiør i dag! Kommode i skandinavisk stil eller art deco.


Soft Line er en serie danskproduserte møbler med en moderne retro stil. I denne serien finner du både kommoder, nattbor reol, skrivebord og skoskap. Alle møblene er hvite og lyse med flotte detaljer som ben og håndtak i massiv eik. Her kombineres form og funksjon til stilfulle lagringsplasser for alle rom. Den har en praktisk hylle for oppbevaring av småting.


Her kan du organisere tingene dine og holde orden på alt du måtte ønske. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser. Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger.


En kommode gir deg optimale oppbevaringsmuligheter på soverommet.

En utrolig flott kommode som rommer mye mer enn hva man får inntrykk av på bilde. Mye flottere i virkeligheten enn hva bilde viser. Teak kommode fra 60-tallet.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Vintage arkitektlampe fra Design gjenbruk. Festlig retrolampe med plastskjerm fra Fru Ljungs eplekasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg