fredag 29. januar 2016

Kule kommoder

Kommoder til lave pris. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Se kampanjepriser her! Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Mengder av oppbevaringsløsninger. Handle raskt og enkelt på Ellos. Vi har alt fra kommoder i klassisk design til trendy og tidsriktige kommoder. Har du plass langs en vegg på soverommet kan en rekke med kommoder være en smart og visuelt flott oppbevaringsløsning for klær og andre ting.


De fås i eik, ask eller valnøtt. Er du på utkikk etter møbler med enkelt og stilrent design? Da kan MALM-serien være noe for deg. Serien er full av smarte ideer, som oppbevaring under senga og en. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder , garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Så kule kan Ikea-møblene bli Jo da, dette er faktisk Ikea-møbler. Ikea for å gi dem et helt nytt og unikt uttrykk.


Kule og praktiske kommoder Vi takker vel alle ja til noen ekstra skuffer for å få orden i sakene. Velger du oppbevaring som er praktisk, fargerik. Her er noen eksempler. Hvis vi får ønskede mål og materialvalg, samt en idè om modell – gir vi gjerne et pristilbud.


Kule kommoder

Registrer navn og e-post og vi svarer på din henvendelse så raskt som mulig, normalt i løpet av 1-virkedager (arbeidsdager). Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Skjenker til lave priser.


Finn din favoritt på ellos. Alt du trenger til soverommet. Vi er kjent for vårt store utvalg og kompetanse innen nettopp kontinentalsenger, regulerbare senger, madrasser, dyner, puter,.


Kule kommoder

To stk i samme, men motsatt farge. Fine og solide kommode i furu. De kom til meg i litt shabby stan men er nå er reparert, pusset og malt og klare for et nytt hjem!


Skroget er gammelrosa, skuffene er svarte med skimmer og innmari kule gull-knotter. Den andre er motsatt og med diamantknotter. En uvanlig og moderne komode av Riva II pluss.


Kule kommoder

Utstyrt med integrerte led LED lys, skuffer, skap og et design som vil imponere de fleste. Med hvit høyglans på. Budsjett Lure og lønnsomme løsninger til entreen. Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka. Registrer deg til vår kundeklubb og motta spesialtilbud - ingen spam!


Alt til julen finner du hos oss. Julehuset Skeidar Se mer. Levering på døren i hele Norge. FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg