onsdag 20. januar 2016

Ferdigmalte veggplater pris

Det finnes en rekke ulike typer veggplater , alle tilpasset ulike behov. Det er for eksempel mulig å bestille ubehandlede veggplater. Da kan du velge maling selv. Se våre ulike veggplater.


Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli.

Og få din lokale byggmakkers lagerstatus, priser og åpningstider. Veggplater Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for enkel montering. Huntonit ferdigmalte panelplater type Faspanel bord har rullemalt. Klassisk profilerte veggplater med et originalt og tidløst utseende. Vanligvis er veggplater litt mer solide og robuste enn takplater, fordi de blir utsatt for mer slitasje i hverdagen.


I tillegg kan veggplater være litt tyngre, så her finner du flotte alternativer til kledning. Nytt rom på en kveld med veggplater – Veggplatene er meter høye, og er altså tilpasset standard takhøyde.

De er centimeter brede, så de fleste vil kunne legge nytt panel på et rom i løpet av en kvel sier Mangseth. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff.


Guide til ferdigmalte veggplater. Både profesjonelle husbyggere og vanlige oppussere har for lengst oppdaget fordelene ved ferdigmalte eller –tapetserte veggplater. Valgmulighetene er store, med både slette og profilerte flater av MDF, spon og krysslimt heltre – i en rekke farger, dekorer og utførelser. Her er en rask guide i platejungelen.


Behandlede veggplater er enkle å montere på veggen og godt egnet til både nybygg og restaurering. Ujevne vegger og timevis med sparkling, pussing og maling er forbi.

MDF-plater er et fabrikkert treprodukt laget av mykt trevirke. Platene er slitesterke, lette å vaske og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen. Med disse er sjansen mindre for ubehagelige overraskelser som sopp og råteskader i veggene. Platene egner seg godt for bruk på vaskerom, grovkjøkken og andre rom i huset, hvor det er høy fuktighet (klimaklasse 2).


Kan monteres på alle underlag. Platene har not og fjær skjøteløsning på langsidene og de kan overmales. Våre standard veggplater i spon er Svanemerket og det er garantien for et miljøvennlig produkt.


Tak Panel i taket går aldri av moten. Våre ferdigmalte takbord i tre varianter, sparer deg for mye arbeid og gir et tak som er en pryd for boligen din. Du kan også velge våre klassiske, ferdigmalte takplater som himling.


Veggplater er supert for dem som vil ha det fort gjort, enten de bygger nytt eller skal pusse opp gammelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg