fredag 22. januar 2016

Hadeland krystallglass

Stort utvalg, gode priser og rask levering! Elegante glass med knuseerstatning. Søk Glass Fra Hadeland. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood.


Hva som er inn og hva som er ut går i bølger.

Tykkveggig krystall med etsede og graverte motiver har lenge vært ut. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel! Problemet med å navngi Hadeland -glass fra mellomkrigsårene har vært nok så mangelfull.


Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt. Krystallglass har et litt, hva skal vi si, kanskje et tungt rykte å forvalte. Vi selger vinserviser, pressglass, karafler og bruksglass fra 50-tallet, samt gamle stettefat og osteklokker, blomstervaser og lysestaker.


Vi får ofte spørsmål om vi har krystallglass , eller om glassene våre er laget av krystall.

Dette er det overraskende vanskelig å svare på, av flere grunner. Betegnelsen krystall brukt om glass stammer tilbake til Venetianske glassblåseres immitasjoner av ulike bergkrystaller i middelalderen. Opplev et spennende, nytt univers i verdens mest besøkte interaktive utstilling. En av suksessene var Jutrems Grønnlands-serie i grønt luseglass. Senere det samme tiåret ble Severin Brørby ansatt som tegner.


De enkelte glassene kan kjøpes hver for seg. Hadeland Glassverk deltok på utstillinger i Skandinavia og rundt omkring i Europa med det nye kunstglasset. Glassene må hentes, da jeg ikke kan ta ansvar for sending av krystallglass med posten.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter glass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Et bord dekket med elegante krystallglass (blyfri) gir en festlig stemning. Kjøp på nett og få rask levering.


Finn hever et hvert festbord med sitt klassiske uttrykk og tradisjonsrike historie. Har glassene dine fått et hvitt belegg som kan ligne en hinne med melk? Det er ikke uvanlig, og her er noen råd for å unngå at det skjer igjen.


Nydelig engel fra Hadeland glassverk fra Bevare meg vel!

Disse heter Finn Glass og er fra Hadeland Foto: Produsenten Håndvask for enkelte. Hun anbefaler glansemiddel for å forhindre vannskjolder og gi ekstra glans. Og hvis man insisterer på å vaske krystallet for hån er det fortsatt zaloløsning i lunkent vann som gjelder. Hennes tidligste arbeider for verket var i tykt krystallglass med ekspressive figurer, etset med syrer.


Fra sand til ferdig produkt Glassproduksjon er en omfattende og spennende prosess - fra design og grunnmaterialet san til det ferdige produktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg